.
Volledig scherm
. © Sporza

KOERS KORT. “Opi en Omi”-toeschouwster krijgt boete van 1.200 euro - publiek toegelaten in Dendermonde voor clash Van Aert-Van der Poel

6 reacties

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Boete is drie keer niks. Op basis van de veroordeling kunnen nu burgerlijke partijen hun vordering indienen bij de rechtbank. Als ze de familiale wat kunnen pluimen, zullen ze niet laten.
 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Israël SN hoort hier niet thuis en zeker nu ze plaats van 2 Nederlandse topploegen inn emen !
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  En na deze uitspraak gaat ze ook nog eens al de verzekeringen op haar bord krijgen. Dat wordt iets anders. Hopelijk voor haar hebben Opi en Omi veel spaarcentjes.
 • Hugo Verlot

  1 maand geleden
  Laten opdraaien voor de schade ware hier op zijn plaats.
 • Staf Van de walle

  1 maand geleden
  Oeps, de Nederlandse World Tour Teams vergeten?
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Hoe ploegmaats Van Avermaet en Naesen troost vinden bij elkaar over een slecht seizoen: “We spreken er soms wel over, dat het is om de muren van op te lopen”
  PREMIUM
  Wielrennen
  24

  Hoe ploegmaats Van Avermaet en Naesen troost vinden bij elkaar over een slecht seizoen: “We spreken er soms wel over, dat het is om de muren van op te lopen”

  Greg Van Avermaet (36) en Oliver Naesen (31) zouden een nieuw droomkoppel vormen bij het Franse AG2R. Maar moesten op het einde van het seizoen troost vinden bij elkaar. Zo teleurstellend is 2021 voor beide renners geweest. 2022 moet beter, maar hoe? Van Avermaet gaat zijn boostervaccin uitstellen en Naesen gaat minder hard trainen. “Zo is dat met koers, het kan alle kanten uit.”