Pidcock.
Volledig scherm
Pidcock. © Photo News

KOERS KORT. Ook Tom Pidcock past voor WK: “Ik heb een zware week achter de rug”

5 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Mocht Jumbo de beste ploeg zijn hadden ze nu de trui in de Vuelta, aantal zieken bij Jumbo bewijst dat er misschien te veel geëxperimenteerd wordt, dankzij Remco is de ploeg PL uitgegroeid tot een echte klimploeg want klimmen is puur een kwestie van veel doen tegen hoge wattages...
 • Eddy vandeweyer

  3 maanden geleden
  een kermis coureur wint nu eenmaal kermiskoersen he.
 • Dirk Van Den Bossche

  3 maanden geleden
  Om David te kloppen moet je sterk bezig zijn. Het is goed dat die jongen zijn broer Mathieu heeft of hij had al lang geen ploeg meer.
 • Rik Van loocke

  3 maanden geleden
  Jumbo - Visma heeft blijkbaar een budget Zonder limiet , zo bouwen ze aan een sterke kern voor alle klassiekers en een kern om u tegen te zeggen voor de grote ronden, dit zal de beste ploeg van de wereld worden , conclusie, met veel geld is alles mogelijk .
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Jumbo is de beste ploeg en kiest zorvuldig de besten uit, ze behandelen hun renners met respect, laten hen meebeslissen en daarom wil zowat iedereen in die ploeg, een team om U tegen te zeggen bij winst en verlies en ook tijdens de vakantie.
 1. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.