Campenaerts.
Volledig scherm
Campenaerts. © BELGA

KOERS KORT. Nieuwe sponsor voor Deceuninck-Quick.Step - Campenaerts maakt debuut in Tour

1 reactie

 • Peter John Vermeersch

  3 maanden geleden
  Toch wel weer knap van Patrick Lefevere dat hij een bijkomende Vlaamse sponsor heeft gevonden.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. KOERS KORT. Shari Bossuyt zet stap naar WorldTour - Van der Breggen slaat gemengde ploegentijdrit over
  Wielrennen

  KOERS KORT. Shari Bossuyt zet stap naar WorldTour - Van der Breggen slaat gemengde ploegen­tijd­rit over

  Wielrenster Anna van der Breggen doet op het WK in Vlaanderen ook niet mee aan de gemengde ploegentijdrit van woensdag. Riejanne Markus neemt haar plek over in de Nederlandse ploeg, die verder bestaat uit Annemiek van Vleuten en Ellen van Dijk en de mannen Jos van Emden, Bauke Mollema en Koen Bouwman. De 31-jarige Van der Breggen had zich eerder al afgemeld voor de individuele tijdrit van maandagmiddag. Het is onduidelijk of ze zaterdag wel haar wereldtitel verdedigt in de wegwedstrijd.