Pascal Eenkhoorn tijdens de Omloop eerder dit seizoen.
Volledig scherm
Pascal Eenkhoorn tijdens de Omloop eerder dit seizoen. © ANP

KOERS KORT. Nederlander Eenkhoorn vloert Belgen Lampaert en Rickaert in Heistse Pijl

1 reactie

 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  De commentatoren hadden het over die,n Hollander een pak doen,de Belgen sloegen in de finale wel eens een beurt over.maar de vandaag sterke Hollander was overduidelijk de snelste.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. ‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug van Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”
  Wielrennen
  11

  ‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”

  Eerst het slechte nieuws: the day after zijn overwinning de Antwerp Port Epic deed de rug van Mathieu van der Poel weer goed zeer. Maar het goede nieuws is: MvdP heeft de handdoek voor het WK nog niet gegooid. Komende zaterdag in de GP Impanis gaat de Nederlander nog een keer zijn benen testen. Dat hij op zondag 26 september aan de start van het WK staat, lijkt hoe langer, hoe meer waarschijnlijk.