Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Lefevere biedt Warlop onderdak bij Soudal Quick-Step Devo Team - Colbrelli gaat in de (regionale) politiek -

15 reacties

 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Idd kan een goede trainingspartner voor Remco &Co worden bij deze grintaploeg, voor Fabio stak hij ook zijn hand in t vuur, nog altijd benieuwd of er nog een rechtszaak komt met een flinke schadeclaim..
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Dat toont nogmaals aan wat een gouden hart Mr Lefevere heeft.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Tom heeft zeker zijn plaats bij de toppers niet gestolen. Nu gaat het al wat jaren iets minder, maar we konden steeds genieten van zijn techniek op de fiets. Bij Marika is nu zelfs Tom de zwarte piet....spijkers op laag water zoals altijd. En de Jan.... dat is een topper in het peloton. Die moet vaker commentaar gaan geven en zijn analyse doen. Vakkennis, humor, en boenk erop zonder bla bla.
 • Staf Van de Walle

  1 maand geleden
  Inderdaad Jacques, Jan zou de juiste man zijn voor die job, maar ik denk dat hij niet meegaand genoeg is voor de staatsploeg, zijn tong is nogal scherp en durft de waarheid vertellen.
 • jacques hottelet

  1 maand geleden
  Maak van hem de nieuwe CEO van Lotto IPV die fransman .
 1. Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”
  PREMIUM
  24

  Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”

  Adrie van der Poel heeft na alle commotie beslist om geen WK-parcoursen meer uit te tekenen. Geloof dat maar niet, meent onze analist Michel Wuyts. “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis. Geen Nederlands WK zonder herrie, zo luidt de leuze.” En die is er dus ook ditmaal weer. “De balkenhistorie valt helemaal niet uit de lucht. Ze is maanden vooraf uit ’s mans brein ontsproten.”
 2. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”