Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Lefevere biedt Warlop onderdak bij Soudal Quick-Step Devo Team - Colbrelli gaat in de (regionale) politiek -

15 reacties

 • adri zuiderwijk

  4 weken geleden
  Idd kan een goede trainingspartner voor Remco &Co worden bij deze grintaploeg, voor Fabio stak hij ook zijn hand in t vuur, nog altijd benieuwd of er nog een rechtszaak komt met een flinke schadeclaim..
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Dat toont nogmaals aan wat een gouden hart Mr Lefevere heeft.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Tom heeft zeker zijn plaats bij de toppers niet gestolen. Nu gaat het al wat jaren iets minder, maar we konden steeds genieten van zijn techniek op de fiets. Bij Marika is nu zelfs Tom de zwarte piet....spijkers op laag water zoals altijd. En de Jan.... dat is een topper in het peloton. Die moet vaker commentaar gaan geven en zijn analyse doen. Vakkennis, humor, en boenk erop zonder bla bla.
 • Staf Van de Walle

  1 maand geleden
  Inderdaad Jacques, Jan zou de juiste man zijn voor die job, maar ik denk dat hij niet meegaand genoeg is voor de staatsploeg, zijn tong is nogal scherp en durft de waarheid vertellen.
 • jacques hottelet

  1 maand geleden
  Maak van hem de nieuwe CEO van Lotto IPV die fransman .
 1. Op naar aparte categorie voor transgenders na heisa rond Amerikaanse renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  Op naar aparte categorie voor transgen­ders na heisa rond Amerikaan­se renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”

  Tien dagen geleden stond Austin Killips nog op het podium van de cross van Zonnebeke, maar de transgender ‘voldoet’ niet aan de selectiecriteria van de Amerikaanse bond en start zaterdag niet op het WK. De UCI denkt na om in de toekomst een aparte categorie voor transgenders in te voeren om inclusie te bevorderen en competitievervalsing te vermijden.
 2. KIJK. Jakobsen knalt in sprint tegen toeschouwer en ontsnapt maar net aan nieuw drama: “Heb een snee en mijn oog is wat dik”
  Wielrennen
  19

  KIJK. Jakobsen knalt in sprint tegen toeschou­wer en ontsnapt maar net aan nieuw drama: “Heb een snee en mijn oog is wat dik”

  Zou Katowice 2020 weer even door z’n hoofd gespookt hebben? Twee en een half jaar na zijn doodsmak in de Ronde van Polen werd Fabio Jakobsen (26) gisteren in de Ronde van San Juan ei zo na opnieuw het slachtoffer van een sprintdrama. De Nederlander van Soudal-Quick.Step knalde in volle sprint tegen de arm van een filmende toeschouwer. “Dit had veel erger kunnen zijn”, besefte Jakobsen.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.