Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Lefevere biedt Warlop onderdak bij Soudal Quick-Step Devo Team - Colbrelli gaat in de (regionale) politiek -

15 reacties

 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Idd kan een goede trainingspartner voor Remco &Co worden bij deze grintaploeg, voor Fabio stak hij ook zijn hand in t vuur, nog altijd benieuwd of er nog een rechtszaak komt met een flinke schadeclaim..
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Dat toont nogmaals aan wat een gouden hart Mr Lefevere heeft.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Tom heeft zeker zijn plaats bij de toppers niet gestolen. Nu gaat het al wat jaren iets minder, maar we konden steeds genieten van zijn techniek op de fiets. Bij Marika is nu zelfs Tom de zwarte piet....spijkers op laag water zoals altijd. En de Jan.... dat is een topper in het peloton. Die moet vaker commentaar gaan geven en zijn analyse doen. Vakkennis, humor, en boenk erop zonder bla bla.
 • Staf Van de Walle

  1 maand geleden
  Inderdaad Jacques, Jan zou de juiste man zijn voor die job, maar ik denk dat hij niet meegaand genoeg is voor de staatsploeg, zijn tong is nogal scherp en durft de waarheid vertellen.
 • jacques hottelet

  1 maand geleden
  Maak van hem de nieuwe CEO van Lotto IPV die fransman .
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?
 3. Exclusieve inkijk in het leven van wereldkampioen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”
  PREMIUM
  32

  Exclusieve inkijk in het leven van wereldkam­pi­oen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”

  Als de kleren de man maken, dan maken de tattoos Thibau Nys (20). Zijn levensvisie staat integraal op zijn rechterarm. Van een engeltje met een machinegeweer tot een duistere bijbel en een eeuwige veiligheidsspeld: de crosser geeft u een exclusieve rondleiding op z’n eigen huid. “Mijn vriendin Anna wou ook een tattoo, maar ik heb het haar afgeraden. Je plakt geen bumpersticker op een Ferrari.”