Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Lefevere biedt Warlop onderdak bij Soudal Quick-Step Devo Team - Colbrelli gaat in de (regionale) politiek -

15 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 weken geleden
  Idd kan een goede trainingspartner voor Remco &Co worden bij deze grintaploeg, voor Fabio stak hij ook zijn hand in t vuur, nog altijd benieuwd of er nog een rechtszaak komt met een flinke schadeclaim..
 • Rik Cappelle

  4 weken geleden
  Dat toont nogmaals aan wat een gouden hart Mr Lefevere heeft.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Tom heeft zeker zijn plaats bij de toppers niet gestolen. Nu gaat het al wat jaren iets minder, maar we konden steeds genieten van zijn techniek op de fiets. Bij Marika is nu zelfs Tom de zwarte piet....spijkers op laag water zoals altijd. En de Jan.... dat is een topper in het peloton. Die moet vaker commentaar gaan geven en zijn analyse doen. Vakkennis, humor, en boenk erop zonder bla bla.
 • Staf Van de Walle

  1 maand geleden
  Inderdaad Jacques, Jan zou de juiste man zijn voor die job, maar ik denk dat hij niet meegaand genoeg is voor de staatsploeg, zijn tong is nogal scherp en durft de waarheid vertellen.
 • jacques hottelet

  1 maand geleden
  Maak van hem de nieuwe CEO van Lotto IPV die fransman .
 1. “Welkom buddy”: Gilbert vervoegt Boonen als ambassadeur en investeerder van revolutionair schakelsysteem
  Play
  Wielrennen
  4

  “Welkom buddy”: Gilbert vervoegt Boonen als ambassa­deur en investeer­der van revolutio­nair schakelsys­teem

  Tom Boonen (42) en Philippe Gilbert (40) gaan samenwerken. In navolging van die eerste wordt ook Gilbert ambassadeur en investeerder van Classified Cycling, een Belgisch bedrijf dat een nieuw schakelsysteem ontwierp om kettingproblemen tot het minimum te reduceren. “Dankzij Phil wordt een schat aan World Tour-expertise en wielerpassie naar het bedrijf en zijn producten gebracht.”
 2. De Argentijnse bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveerde jongens”
  PREMIUM
  Wielrennen

  De Argentijn­se bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveer­de jongens”

  Fate brings people together. Je moet het Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel niet vertellen. Maar hun band reikt veel verder dan een Instagrampost of geslaagde lead-out. De Europese kampioen legt uit waarom het zo goed klikt met de wereldkampioen. Een bromance die tot resultaten leidt: “Remco steekt zijn doelen en dromen niet weg. Ik vind dat mooi.”