Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Cavendish start in Le Samyn - Stybar verlaat trainingskamp na overlijden van grootvader

1 reactie

 • dretie munkies

  3 maanden geleden
  Op Cavendish zou ik niet rekenen maar op Sénéchal des te meer ! Hij is gewoon één der beteren in de ploeg. Zet hem maar in op Paris-Roubaix !
 1. Giro Di Remco #9. “De slothelling van 15 kilometer naar San Giacomo is een lopende klim en moet de tempoklimmer in Evenepoel in principe beter liggen”
  Play
  Giro
  24

  Giro Di Remco #9. “De slothel­ling van 15 kilometer naar San Giacomo is een lopende klim en moet de tempoklim­mer in Evenepoel in principe beter liggen”

  Belangrijke etappe in de Ronde van Italië op deze Hemelvaartsdag. In rit zes finisht de koers op de 15 kilometer lange Colle San Giacomo. Alle ogen op Remco Evenepoel dus. Kan hij na zijn maandenlange revalidatie opnieuw mee met de topfavorieten? In een nieuwe aflevering van ‘Giro Di Remco’ gaan we er met onze man in Italiê Maxim Goethals dieper op in. “De slothelling naar San Giacomo is een lopende klim. Minder steil, maar wel langer. Evenepoel is een tempoklimmer, dit moet hem dus iets beter liggen dan de snedige klim van eergisteren.”
 1. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  21

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei
 2. Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbroucke
  Play

  Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbrou­c­ke