Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Caleb Ewan wint in Turkije - Jan Ullrich zamelt 40.000 euro in voor Oekraïense kinderen met veilen van fiets

6 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Laat Tim nu eens goed genezen , het heeft geen nut om hem t elaten rusten tot PR , hoeveel hij daar ook op kop kan rijden , de rest kan het toch niet afmaken
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Het zit Quick Step echt niet mee dit jaar. Hopelijk kunnen ze snel een grote klassieker winnen zodat hun voorjaar alsnog geslaagd is.
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Zou hij dan z’n eigen staf moeten betalen van z’n exuberante loon !? 5 miljoen en 12 man staf, is dat niet een beetje teveel van het goede !? Hij kan nog geen platte prijs meer rijden .
 • robin tacq

  2 maanden geleden
  Gelijkheid ja maat dan wel over de gehele lijn. Zelfde parcour en aantal km’s zouden de norm moeten zijn dan.
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Positieve discriminatie! Als je evenveel wil moet je maar evenveel km malen . Geen gezeik , iedereen gelijk .
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.