Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Arnaud De Lie wint GP Marcel Kint na groepssprint

3 reacties

 • suibian hunter

  1 maand geleden
  Als Arnaud De Lie dit al kan op 20 jaar gaan we nog veel plezier hebben aan hem. Heel sterk!!
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Straffe prestatie. Het zijn andere tijden en ander materiaal. Maar het is maar 177 m minder ver dan het uurrecord van Merckx dat op groter hoogte in Mexico gereden werd.
 • Ronald Beintema

  1 maand geleden
  Enorm veel respect voor jou, Ellen!!! De expertise van Trek heeft jou hierbij natuurlijk ook geholpen!!! Vakmensen allemaal! Klasse, Trek en Ellen!!!
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.