Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Arnaud De Lie wint GP Marcel Kint na groepssprint

3 reacties

 • suibian hunter

  1 maand geleden
  Als Arnaud De Lie dit al kan op 20 jaar gaan we nog veel plezier hebben aan hem. Heel sterk!!
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Straffe prestatie. Het zijn andere tijden en ander materiaal. Maar het is maar 177 m minder ver dan het uurrecord van Merckx dat op groter hoogte in Mexico gereden werd.
 • Ronald Beintema

  1 maand geleden
  Enorm veel respect voor jou, Ellen!!! De expertise van Trek heeft jou hierbij natuurlijk ook geholpen!!! Vakmensen allemaal! Klasse, Trek en Ellen!!!
 1. “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochelde Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest
  Play
  TOUR DE FRANCE
  1

  “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochel­de Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest

  “K*t”, zegt Tim Declercq. Hij zal het wel drie keer zeggen. Want Tim Declercq (33) rijdt dan toch niet de Tour de France. De onvermoeibare renner in de ploeg van Patrick Lefevere testte dinsdagmorgen “licht positief” op Covid-19. Zijn plaats in de achtkoppige Tourploeg wordt ingenomen door de nieuwe Franse kampioen Florian Sénéchal. “Omdat het een lage virale lading betreft is de kans klein dat anderen zijn besmet”, zegt ploegdokter Toon Cruyt.