Mathieu van der Poel won de laatste editie van Dwars door Vlaanderen.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel won de laatste editie van Dwars door Vlaanderen. © EPA

KOERS KORT. Alpecin-Fenix en Deceuninck-Quick.Step met sterk zevental in Dwars door Vlaanderen - Ronde van Noorwegen uitgesteld

4 reacties

 • Liliane Wuyts

  10 maanden geleden
  Aan sommigen van hieronder die het nog niet weten: Van Aert komt niet aan de start in Dwars door Vlaanderen. Dus zal het DQS zijn tegen Alpecin.
 • jos dedecker

  10 maanden geleden
  Hoop op een mooie koers, maar het dat zal niet meevallen met de robots van DQS die iedere koers lamleggen en al het plezier uit het wielrennen weten te zuigen.
 • victor vleugels

  10 maanden geleden
  Vdp en van aert zouden beter moeten overeenkomen i.p.v tegen elkaar te rijden,zoals nu winnen zij niks en quikstep alles,omdat die een overmacht aan winnaars hebben.
 • Marcus Vadis

  10 maanden geleden
  De tactiek van DQS aanstaande woensdag: altijd in MVDP's wiel zitten, hem afmatten en dan de koers proberen te winnen. Het voordeel van DQS is dat meerdere renners kunnen winnen. Zeer sterk team. Bewonderenswaardig, maar geen sympathieke tactiek. WVA en MVDP willen altijd koersen. Jumbo en Alpecin kunnen beter samenwerken en dezelfde tactiek toepassen als DQS.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.