Alexander Kristoff.
Volledig scherm
Alexander Kristoff. © BELGA

KOERS KORT. Alexander Kristoff naar Intermarché-Wanty-Gobert - Edward Planckaert verliest leiderstrui in Ronde van Burgos

1 reactie

 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Helaas gaat die niet beter worden eerder omgekeerd
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Corona trekt streep door Scheldecross Antwerpen, Van den Spiegel reageert “verbaasd”
  Veldrijden
  10

  Corona trekt streep door Schelde­cross Antwerpen, Van den Spiegel reageert “verbaasd”

  De Scheldecross in Antwerpen, negende manche van de Wereldbeker veldrijden, zal komende zondag 5 december niet plaatsvinden. Organisator Golazo ziet dat met de heersende coronamaatregelen niet zitten. Thomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics, begrijpt de afgelasting niet: “Veldrijden is de sport die veruit het best georganiseerd kan worden volgens de huidige maatregelen.”