AP
Volledig scherm
© AP

KOERS KORT. Alejandro Valverde breit er na sleutelbeenbreuk nog extra jaar aan vast - Van Vleuten rondt geweldige solo af in de Ronde van Spanje voor vrouwen

 1. Dringen keuzes zich op voor Van Aert en Van der Poel? “Veldrijden kan zeker nog, maar het accent mag anders”
  Play
  HLN Sportcast
  14

  Dringen keuzes zich op voor Van Aert en Van der Poel? “Veldrijden kan zeker nog, maar het accent mag anders”

  Wout van Aert (27) en Mathieu van der Poel (26) genieten momenteel van een welverdiende vakantie na een lang seizoen. Maar deze winter roept de plicht alweer, want in december duiken ze het veld in. Is het wel verstandig om de weg te blijven combineren met de cross? “Ja, het is vooral in de voorbereidingskoersen dat ze moeten nadenken”, klinkt het in HLN Sportcast.
 2. Remco Evenepoel dit seizoen nog één keer in actie
  Wielrennen
  9

  Remco Evenepoel dit seizoen nog één keer in actie

  Voor hij een punt zet achter zijn seizoen en met vakantie gaat, komt Remco Evenepoel nog één keer in actie. Komend weekend doet hij normaal mee aan de Chrono des Nations, een tijdrit in Les Herbiers, bij Nantes. “Hij wil dat graag”, legt Lefevere uit. “Het was normaal niet de bedoeling, maar wellicht is hem een mooie startpremie geboden. En waarom ook niet. Hij doet dat graag, hij heeft er nog zin in. Wij sturen gewoon een verzorger en mechanieker mee met de auto en dat is het. Daarna is het echt gedaan.”
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Er is nog slijpwerk aan de diamant: wat kan Remco Evenepoel doen om in 2022 wel klaar te zijn voor grote doelen?
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen
  46

  Er is nog slijpwerk aan de diamant: wat kan Remco Evenepoel doen om in 2022 wel klaar te zijn voor grote doelen?

  Een drama maakte Deceuninck-Quick.Step niet van de mindere dag van Remco Evenepoel (21). Logisch, want Tadej Pogacar mag niet de norm zijn. Tegelijk is het dubbel, want de verwachtingen voor de toekomst zijn enorm. En dus staat de renner en zijn ploeg voor een uitdaging. Wat kan beter om in 2022 wél klaar te zijn voor een grote ronde of een Monument?