Julian Alaphilippe.
Volledig scherm
Julian Alaphilippe. © Photo News

KOERS KORT. Alaphilippe pakt eerste seizoenszege

9 reacties

 • Eric Maes

  4 weken geleden
  Zeker in tijdrijden binnen de 2j wereldtop als hij zo verder evolueert , dat de concurrentie hun tenen alvast maar beginnen uit te kuisen.
 • Liliane Wuyts

  1 maand geleden
  Proficiat Jordi, weer zo een talentje. De Belgen zijn goed bezig.
 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Arnaud kwam op slechts 1.30min binnen, zit meer in als hij er maar in gelooft...
 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Yep , hou die Girmay maar in de gaten , hij is in vorm .. De klassiekers komen eraan , we gaan deze kerel zeer zeker terug zien !!!
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Als beer de lie gezond mag blijven gaat hij er nog veel winnen maar is toch nog zeer jong
 1. Evenepoel, die in Catalonië op ritzege in regenboogtrui mikt, over Sanremo: “Die koers moet me wel liggen. Als het volgend jaar past, waarom niet?”
  Wielrennen
  9

  Evenepoel, die in Catalonië op ritzege in regenboog­trui mikt, over Sanremo: “Die koers moet me wel liggen. Als het volgend jaar past, waarom niet?”

  Drie weken na zijn eindzege in de UAE Tour keert Remco Evenepoel morgen terug in competitie in de Ronde van Catalonië. Evenepoel vertoefde de voorbije weken in Tenerife, waar hij een hoogtestage afwerkte om de vorm voor de komende Ronde van Italië bij te vijlen. “Ik ben nu tussen 90 en 95 procent, dus ik zit perfect op schema om in de Giro 100 procent te zijn.”
 2. Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemoment van zoon Mathieu thuis... in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”
  PREMIUM
  10

  Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemo­ment van zoon Mathieu thuis... in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”

  Thuis. Geen stress aan zijn lijf. In “flitskes”, zoals hij het zelf noemt. Zo zag Adrie van der Poel, 62 jaar na ‘papy’ Raymond Poulidor, ook zijn ‘Matje’ Milaan-Sanremo winnen. 1.350 kilometer ver verwijderd van het historische moment. Maar daarom niet minder trots. “Je kan je niet voorstellen wat het is om je eigen zoon daar zo te zien rijden.”
 3. Topfavoriet Tadej Pogacar weet na vorig jaar dat hij de perfecte finale zal moeten rijden: “Milaan-Sanremo accepteert geen foutjes”
  PREMIUM
  2

  Topfavo­riet Tadej Pogacar weet na vorig jaar dat hij de perfecte finale zal moeten rijden: “Mil­aan-Sanremo accepteert geen foutjes”

  Van God los, koerst Tadej Pogacar tegenwoordig. Er is niemand in de kosmos die zo hard rijdt als hij. Toch zal het nummer één van de wereld, in Milaan-Sanremo (live op VTM), de perfecte finale moeten afwerken. Anders wordt het zonde van de tijd. “In pakweg Luik-Bastenaken-Luik win je automatisch als je de beste bent. In Milaan-Sanremo is dat geen garantie.”