Julian Alaphilippe.
Volledig scherm
Julian Alaphilippe. © Photo News

KOERS KORT. Alaphilippe pakt eerste seizoenszege

9 reacties

 • Eric Maes

  1 maand geleden
  Zeker in tijdrijden binnen de 2j wereldtop als hij zo verder evolueert , dat de concurrentie hun tenen alvast maar beginnen uit te kuisen.
 • Liliane Wuyts

  1 maand geleden
  Proficiat Jordi, weer zo een talentje. De Belgen zijn goed bezig.
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Arnaud kwam op slechts 1.30min binnen, zit meer in als hij er maar in gelooft...
 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Yep , hou die Girmay maar in de gaten , hij is in vorm .. De klassiekers komen eraan , we gaan deze kerel zeer zeker terug zien !!!
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Als beer de lie gezond mag blijven gaat hij er nog veel winnen maar is toch nog zeer jong
 1. ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ van Tadej Pogacar, Tourwinnaar die de smaak te pakken kreeg op de Oude Kwaremont: “Voor hem is ‘t hier één grote speeltuin”
  PREMIUM
  Wielrennen

  ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ van Tadej Pogacar, Tourwin­naar die de smaak te pakken kreeg op de Oude Kwaremont: “Voor hem is ‘t hier één grote speeltuin”

  Zijn ogen blinken als de Ronde ter sprake komt - niet die van Frankrijk, wel die van bij ons. Tadej Pogacar haalt de komende tien dagen zijn koershart op. Eerst in Harelbeke en daarna van de Grote Markt in Brugge tot aan de Minderbroederstraat in Oudenaarde. ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ toegespitst op een 24-jarige Sloveen.
 2. Lopende renners, meer dan een rage: waarom Wout van Aert intensief ging lopen na Milaan-Sanremo
  PREMIUM
  Wielrennen
  6

  Lopende renners, meer dan een rage: waarom Wout van Aert intensief ging lopen na Mil­aan-Sanremo

  De eerste training van Wout van Aert (28) na zijn nederlaag in Milaan-Sanremo? Een loopsessie van 10 kilometer op zondagochtend. Goed om het hoofd vrij te maken, jazeker, maar het was meer dan zomaar een beetje joggen en uitwaaien - hij liep aan een gemiddelde van 13,2 kilometer per uur. Waarom deed hij dat? Wat zijn de voordelen? Zijn er gevaren? En hoe speelt hij samen met Mathieu van der Poel een rol in de trend dat steeds meer wielrenners loopsessies inlassen?