AP
Volledig scherm
© AP

KOERS KORT. Adam Yates schrijft Ronde van Duitsland op zijn naam, slotetappe is voor Pello Bilbao

3 reacties

 • Fons Heylen

  3 maanden geleden
  Hopelijk komt alles snel terug goed met Aimé !
 • Bernard Deplacie

  3 maanden geleden
  Je kunt er niet omheen maar Lotto heeft eigenlijk het mooiste project van alle pro ploegen. Als sponsor zou ik wel weten wie ik kies. Er is een duidelijke visie met uitgesproken toppers (in wording). Dit is géén samenraapsel zoals zoveel andere ploegen. Er ontbreekt nog duidelijke communicatie naar buiten toe om zich niet altijd als de geslagen hond zich te laten afschilderen. Volgend jaar reeds winnen ze een klassieker. Er zitten nog een paar renners in de pijplijn weet ik.
 • SONJA VAN DE VELDE

  4 maanden geleden
  Mooie koers en titel voor de Zwitsers .
 1. Waarom Eli Iserbyt zich geen zorgen moet maken over zenuwaandoening ischialgie: “Het is behandelbaar en het gaat voorbij”
  PREMIUM
  Veldrijden
  2

  Waarom Eli Iserbyt zich geen zorgen moet maken over zenuwaan­doe­ning ischialgie: “Het is behandel­baar en het gaat voorbij”

  En zo heeft het wielrennen er alweer een medische term bij. Eli Iserbyt heeft ischialgie en de vraag is of dat wel of niet een probleem is voor de rest van zijn seizoen. Niet, zegt Iserbyt zelf. Niet, zegt ook dokter Joris Bleyen, neurochirurg aan het AZ Maria Middelares in Gent: “Ischialgie is behandelbaar en het gaat voorbij.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.