Volledig scherm
© BELGA

KOERS KORT (7/11). Van der Poel bestolen op training - De weg naar Lefevere ligt open: Bennett verbreekt contract bij Bora

14 reacties

 • eric maier

  1 jaar geleden
  patrick isenborghs, ik ben absoluut een fan van hem, evenals van Van Aert. Zij geven de koers tenminste kleur en zijn aanvallend ingesteld. Een verademing En je kent me niet eens, dus dat heb je allemaal verzonnen. Betrapt. . .kheb het net als veel renners ook meegemaakt, maar ik was wel 15 jaar en pas bezig. Ook ergens gelegd tijdens een crosstraining. achteraf was men regenvestje en muts ook weg. Maar als prof dit doen na al vanaf je 9 jaar te koersen, snap ik het niet echt.Het is gewoon dom.
 • Monique Asaert

  1 jaar geleden
  Dat word toch betaald door de sponsor,dan moet hij daar toch geen boterham minder om eten.
 • Raymond De Ridder

  1 jaar geleden
  Beste Mathieu, spijtige zaak. Maar ben je zeker dat het de juiste boom is? Ik heb eens een uur achter mijn auto gezocht die een straat verder stond. Ben er nog altijd fier op dat ik hem heb weer gevonden
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  maier iedereen weet dat u een anti VDP fan bent sinds jaren. Als u ergens een fiets parkeerd dan mag iedereen die ook meenemen dan? U moet uw handen aflaten van andere hun bezittingen !
 • eric maier

  1 jaar geleden
  ja M VD Poel moet niet zagen. als hij dat daar neerlegt, kan een passant niet weten van wie dat is, hoe lang dat daar ligt etc... het is zijn eigen dikke schuld. Je weet op voorhand dat je zoiets niet moet achterlaten uit zicht. Bovendien heeft hij toch zakken achteraan, een jasje en een bril past er wel in. Nieuwelingenfout. Beter stoppen met een ander uitmaken en eens over zijn eigen domheid nadenken. Dit noem ik niet bestolen, allesbehalve dat.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"