Richard Freeman.
Volledig scherm
Richard Freeman. © Getty Images

KOERS KORT (29/10). Ex-arts van Team Sky bekent bestelling testosteronpleisters

9 reacties

 • eric maier

  2 jaar geleden
  Froome heeft er niks mee te zien voor wie erover zou beginnen. Wel die andere Brit,Wiggins. Van top-pistier in vrij korte tijd naar top-ronde renner. 1 renner deed dat voor = Armstrong. Van trialeet en 3erangs ronderenner (wel klassiek goed) tot beste ronderenner ooit. Blijkt dat die heel zijn leven aan de hormonen en ander spul zat. Wiggins is in hetzelfde bedje ziek sinds hij de weg koos. 2011 was Froome 2e in de Vielta maar wel op talent en vermogen. Wiggins..niemand kan zulke convesrie doen.
 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar hoe Hypocriet de maatschappij en ook het wielermilieu is. Iedereen ter wereld veroordeeld Saudi-Arabië voor zijn misdaden tegen de mensheid ( de moord op de journalist). En nu gaat ze er doodleuk een nieuwe ronde van start laten gaan. Geld & Macht daar draait alles om.
 • Freddy van Puymbrouck

  2 jaar geleden
  Wie er nog aan twijfelde is kinderlijk naïef, ik heb Sky nooit vertrouwd eerst geen poot meekunnen en als de tour begon waren ze opeens allemaal top.Enkel het vele geld en macht heeft hen buiten schot kunnen houden.Ze hebben de wielersport een zeer kwalijk geurtje gegeven!.
 • Peter Berg

  2 jaar geleden
  Daar twijfelde ik nooit aan. Sky won elk jaar de Tour met 4 verschillende renners.
 • Tony Van De Perre

  2 jaar geleden
  Testosteronpleisters voor een staflid? Dien gast had politieker moeten worden, liegen alsof hij het zelf geloofd.
 1. Caleb Ewan snelste van het pak in derde etappe Baloise Belgium Tour, Evenepoel blijft leider
  Wielrennen
  1

  Caleb Ewan snelste van het pak in derde etappe Baloise Belgium Tour, Evenepoel blijft leider

  Caleb Ewan (26) heeft de derde etappe in de Baloise Belgium Tour op zijn naam geschreven. In een massasprint toonde de Australiër van Lotto-Soudal zich de snelste van het pak. Pascal Ackermann eindigde tweede. Jasper Philipsen leek voor de etappe een grote kanshebber op de zege, maar ging tegen de grond en liep een gehavende knie op. Remco Evenepoel kwam niet in de problemen en blijft leider.