Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT (28/2). Viviani is Gaviria te snel af in UAE Tour - Degrendele snel uitgeschakeld in sprint, De Pauw 11de op scratch - Pech voor Mohoric

2 reacties

 • Patrick Peeters

  2 jaar geleden
  motoren beveiligen ook het straatmeubilair met een gele vlag , dat meubilair is ook niet verplaatsbaar en wisselt ook niet van kant naargelang de renners rijden
 • Philomena Vanderweyen

  2 jaar geleden
  Enkel motoren toelaten die nodig zijn voor de tv opnames.
 1. Ex-renster Tara Gins getuigt over hoe ze werd geweigerd als ploegleidster na ‘ongepaste’ foto: “Een ouder dreigde ermee naar sponsors te stappen”
  PREMIUM
  54

  Ex-ren­ster Tara Gins getuigt over hoe ze werd geweigerd als ploegleid­ster na ‘ongepaste’ foto: “Een ouder dreigde ermee naar sponsors te stappen”

  Ex-renster Tara Gins (30) zag het al helemaal voor zich. Ze zou dit seizoen normaal aan de slag gaan als ploegleidster bij een niet nader genoemd mannelijk beloften- en eliteteam. Maar dat was buiten een ouder gerekend van een van de renners. Die dreigde om met een fotoshoot uit het verleden richting de sponsors te stappen, de ploeg zwichtte onder de druk en Tara kreeg de job niet. “Mijn kansen worden ontnomen door eikels die dubbele standaarden hanteren”, zegt ze.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"