BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Klaar voor de Ronde: Van Aert wint geweldige E3 Saxo Classic na koninklijk sprintje tegen Van der Poel en Pogacar

Wout van Aert lijkt helemaal klaar voor de Ronde van Vlaanderen. Onze landgenoot van Jumbo-Visma volgde zichzelf op als winnaar van de E3 Saxo Classic na een geweldige koers en dito sprint tegen Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar.

66 reacties

 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  Nederlandse lucht(ploeg) doet hem winnen. Verleden week was Matje een wieletjeszuiger en wat te zeggen van WvA gisteren?, een geluk voor hem die vallende motorrijder anders had Woutje het kunnen schudden na de Oude Kwaremont.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Een Mathieu en Pogaçar achter je houden is al een prestatie op zich, het is duidelijk dat Wout wel degelijk lessen trekt uit het verleden. Dit was een zuivere sprint zonder complicaties.
 • emanuel seynhaeve

  2 maanden geleden
  Wout panikeerd niet rap als hij een gaatje moet laten bergop,op karakter rijdt hij het gat toe,wat een coureur.
 • Eddy vandeweyer

  2 maanden geleden
  Wout laat wederom zien dat hij niet voor niets al 3 jaar de beste van de wereld op de UCI ranking is, maar, vandaag was hij niet de sterkste maar wel ( eindelijk ) de slimste, het zou zomaar eens het omslag punt kunnen worden voor zijn verdere carrière in de klassiekers. Ook een dikke proficiat aan Pogacar en Van der Poel.
 • Dieter Pepermans

  2 maanden geleden
  Proficiat Wout! Je kan zeker de Ronde winnen maar Parijs-Roubaix ligt je nog beter en is internationaal nog bekender dan De Ronde. Maar op het eind van je carrière zal je ze volgens mij allebei wel eens gewonnen hebben.