KIJK. Na onze verrassing ‘s ochtends, krijgt Evenepoel ‘s avonds nog taart voor zijn 23ste verjaardag

WielrennenFeest in de Ronde van San Juan. Of toch in het hotel van Soudal-Quick.Step, want Remco Evenepoel vierde gisteren zijn 23ste verjaardag. En daar hoorde natuurlijk een cadeautje en taart bij.

9 reacties

 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Zie maar dat hij in zijn schoenen blijft lopen en niet boven !
 • luc lannoo

  2 maanden geleden
  Proficiat Remco geniet er van en al een groot palmarès en nog zo jong en er zullen nog vele grote overwinningen bij komen.
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Ben Wout supporter maar Remco heeft ook al erg mooie dingen laten zien. Eerste Belg in tientallen jaren die in staat is TDF en Giro te winnen.
 • Myriam De Craene

  2 maanden geleden
  Ik ben geen fan, maar toch proficiat.
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Nog piep…, en al zo’n palmares. Geniet ervan …tijd vliegt.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Johan Bruyneel vindt dat Evenepoel “nog te veel op adrenaline koerst”: “Daardoor maakt hij fouten, en Roglic straft die af”
  2

  Johan Bruyneel vindt dat Evenepoel “nog te veel op adrenaline koerst”: “Daardoor maakt hij fouten, en Roglic straft die af”

  Na de Ronde van Catalonië twijfelt niemand er nog aan: de Giro wordt een duel tussen Remco Evenepoel en Primoz Roglic. Een duel tussen “twee compleet verschillende karakters”, zegt ex-ploegleider Johan Bruyneel in podcast ‘The Move’. “Als het bij Remco niet gaat zoals hij het wil, zal hij tonen dat hij niet blij is. Bij Roglic zie je dat nooit. Hij is meer ‘zen’ dan Remco.”
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.