Valpartij Bességes.
Volledig scherm
Valpartij Bességes. © Twitter

KIJK. “Ik weet niet hoe dit is gebeurd”: renner klampt zich vast aan brug na massale valpartij in Ster van Bessèges

WielrennenIn de tweede etappe van de Ster van Bessèges vond een massale valpartij plaats. Toen het peloton over een kleine brug reed - waardoor iedereen in een trechter terechtkwam - liep het fout. De medische staf was zo zwaar belast dat de etappe geneutraliseerd werd.

4 reacties

 • Guy Van Severen

  2 maanden geleden
  Je ziet ze denken : "HIj hangt daar goed" ! Een peloton van egoïsten en zonder stuurvaardigheid !
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Hij die aan de reling hangt krijgt direct veel hulp .
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Fraai zeg dat maar een man die renner helpt die aan de rand hangt,sommigen zitten doodleuk op het muurtje, terwijl de ander aan de rand hangt.leuke collega,s die wielrenners.
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Wat een amateurisme
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.