Volledig scherm
© DPG Media

Kijk hier naar ‘Wout! Uit de modder’: cameraploeg volgde maandenlang hoe Wout van Aert uitgroeide tot absolute topper

wielrennenWout van Aert is één van de revelaties van het wielervoorjaar op de weg. De Kempenaar begon na een winter vol sportieve pech en sponsorperikelen aan een nieuw hoofdstuk bij Team Jumbo-Visma.

17 reacties

 • Jozef Van den Donder

  2 jaar geleden
  Sander , hij heeft geen ploeg die voor hem rijdt , niet naar PR gezien?
 • Annemie De Wit

  2 jaar geleden
  Ik heb een grenzeloos respect voor Wout ! Hoe moeilijk moet het zijn om altijd maar te blijven presteren als er zo ontzettend veel van je wordt verwacht. Wout, je bent nog jong, je hebt heel veel talent én een geweldige vechtlust. Jij blijft mijn absolute favoriet. Die beelden na Parijs-Roubaix grijpen mij nu nog even hard aan als op de dag zelf. Ik wens je nog talloze successen, beste vriend !
 • patrick isenborghs

  2 jaar geleden
  het is niet alleen mvdp die beter is als van aert , er zijn er nog van dezelfde leeftheid die al grote koersen gewonnen hebben
 • Freddy van Puymbrouck

  2 jaar geleden
  Ik heb het al eerder gezegd, Wout is een hele goede renner maar meer ook niet.Hij is hoogstens een schaduw kopman omdat hij praktisch alleen moet aan komen om te winnen.Als we toch gaan vergelijken,vdPoel is een absolute topper,wint in het veld,op de weg en in de mountainbike.Nooit eerder vertoond en winnen doet hij al van bij de nieuwelingen.Als hij een Belg moest zijn stond heel het land op zijn kop!
 • Johan Maddens

  2 jaar geleden
  Ik denk als Wout bij Quick Step reed , dat hij al een klassieker ging beet hebben . Iedereen kan winnen bij Quick Step .
 1. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk

 2. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)