Enkel de Fransman Donovan Grondin moet hij laten voorgaan. Tuur Dens pakte gisteren zilver op het WK baanwielrennen in de scratch.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkel de Fransman Donovan Grondin moet hij laten voorgaan. Tuur Dens pakte gisteren zilver op het WK baanwielrennen in de scratch. © BELGA

Kenny De Ketele stelt baansensatie Tuur Dens - gisteren goed voor zilver op het WK - voor: “Hij is echt een bóm”

BAANWIELRENNENWat weet u over Tuur Dens? De kans is klein dat die vraag snel zal opduiken in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar wie weet is het binnen een paar jaar wél zover. Want het gaat snoeihard voor de 21-jarige baanwielrenner, die gisteren zilver pakte op het WK - zijn állereerste - in Roubaix. Collega (en ex-coach) Kenny De Ketele over de laatste ontdekking in pisteland. “Tuur is echt een bóm.”

1 reactie

 • Jo De Ram

  1 maand geleden
  Tuur Dens zit in goeie handen bij kenny hopelijk ligt de weg open naar een mooie toekomst als baan en wegrenner
 1. KOERS KORT. BK wielrennen voor dames en heren elite in 2027 in Putte
  Wielrennen

  KOERS KORT. BK wielrennen voor dames en heren elite in 2027 in Putte

  De gemeente Putte (bij Mechelen) zal in 2027 het Belgisch kampioenschap wielrennen voor dames en heren elite mogen organiseren. Het gemeentebestuur maakte vrijdag zelf bekend dat de wielerbond de betrokken kampioenschappen aan Putte heeft toegewezen. In 2023 zal Putte ook al gastheer zijn voor het BK voor beloften en elite zonder contract. In 2025 strijden de nieuwelingen U17 in Putte om de nationale kampioentrui. In 1981 kroonde Roger De Vlaeminck zich op Putse bodem trouwens al eens tot Belgisch kampioen bij de profs. (KDC)
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.