Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Keisse excuseert zich na compromitterende houding op foto: “Ik heb veel spijt, maar ik ben geen dief en geen crimineel”

WielrennenIljo Keisse (36) heeft zich tijdens een persconferentie verontschuldigd voor zijn compromitterende houding bij het nemen van een foto met een Argentijnse vrouw. De renner van Deceuninck–Quick.Step ging na een trainingsrit enkele dagen voor de start van de Ronde van San Juan grappend in een weinig verhullende pose achter de dame staan. “Mensen die mij kennen, weten dat ik geen idioot of respectloos persoon ben.”

71 reacties

 • Marcel Brands

  4 jaar geleden
  Het is toch wel ver gekomen hoor. Is deze reactie niet heel overdreven ? Wat mij betreft zeker wel.
 • yves van lancker

  4 jaar geleden
  is er nog plaats voor humor dezer dagen . wat zijn we allemaal verbitterd. ik vind een grap op tijd en stond moet kunnen .en allen die er niet tegen kunnen jammer voor hen.
 • Nancy Keymeulen

  4 jaar geleden
  Hij heeft haar niet aangeraakt. Tegenwoordig wordt er nogal overdreven met hun Metoo. Alstublieft zeg dat is een grap.
 • Jo De Pooter

  4 jaar geleden
  RESPECT voor de man die toegeeft dat dit FOUT is, nu nog het besef dat dit GEEN grap is. De vrouw bukt zich omdat ze de wielrenners achter haar mee op de foto wil! En wat met 'gezonde' mannen ('gezonde' opmerkingen, poses, aanrakingen, etc.)? Even vragen aan je moeder, zuster, vrouw, dochter, etc., of die vanaf morgen allemaal bij hun terecht kunnen, telkens ze een 'grapje' willen uithalen? Een beetje gezond verstand graag, de mannen!
 • André LEGA

  4 jaar geleden
  Ik ken Iljo al jaren persoonlijk zeer goed. Ik mag zeggen dat hij nooit slechte bedoelingen zal hebben gehad en heeft gehad en dat hij nu de dupe wordt van van een verkeerde positie van een foto opname. De dame kon gewoon midden de ploeg zijn gaan staan, ze lokt door haar houding verkeerde insinuaties uit. Er zijn veel mensen die foto’s nemen vanuit een verkeerde hoek zonder bedoelingen maar waar het resultaat achteraf anders kan worden geïnterpreteerd. Ik blijf in Iljo geloven!
 1. Waarom Eli Iserbyt zich geen zorgen moet maken over zenuwaandoening ischialgie: “Het is behandelbaar en het gaat voorbij”
  PREMIUM
  Veldrijden
  2

  Waarom Eli Iserbyt zich geen zorgen moet maken over zenuwaan­doe­ning ischialgie: “Het is behandel­baar en het gaat voorbij”

  En zo heeft het wielrennen er alweer een medische term bij. Eli Iserbyt heeft ischialgie en de vraag is of dat wel of niet een probleem is voor de rest van zijn seizoen. Niet, zegt Iserbyt zelf. Niet, zegt ook dokter Joris Bleyen, neurochirurg aan het AZ Maria Middelares in Gent: “Ischialgie is behandelbaar en het gaat voorbij.”
 2. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”