Primoz Roglic, Wout van Aert en Jonas Vingegaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Primoz Roglic, Wout van Aert en Jonas Vingegaard. © Instagram

Jumbo-Visma wint wedloop om hoogtestages: ploeg van Wout van Aert palmt meeste kamers van enige hotel op Teide in, andere ploegen moeten uitwijken

WielrennenWout van Aert vliegt morgen naar Tenerife voor een hoogtestage in functie van het voorjaar. Jasper Stuyven zit al op de Teide, maar in een chalet, want Jumbo-Visma heeft de meeste kamers van het enige hotel ingepalmd. De topploegen proberen elkaar de loef af te steken door de beste hoogte-plekken te kapen. “We wilden reserveren voor februari 2025, maar het was al volgeboekt.”

7 reacties

 • tom liesenborghs

  2 maanden geleden
  Waarom kopen ze daar geen stuk grond en bouwen ze daar op hoogte een trainingscentrum. Er zal wel ergens een land zijn die voldoet aan alle voorwaarden en waar ze zo lastig niet doen gelijk in spanje.
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Wie het eerst boekt is winnaar, en vol is vol.
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  Ploegleider en teambaas spelen is meer dan in een auto door een micro roepen. Bij lotto zijn ze nu nog op airbnb aan het zoeken waarschijnlijk.
 • Patrick Verwerft

  2 maanden geleden
  Dat zij plaats hebben in de parador, en anderen niet, bewijst nogmaals de kwaliteit van het management van Jumbo Visma.
 • Marcel Willems

  2 maanden geleden
  Juist Jumbo heeft zijn prijzen hier in Belgie zeker met gemiddeld 12% verhoogd.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.