Wout van Aert op de flanken van de Mont Ventoux.
Volledig scherm
Wout van Aert op de flanken van de Mont Ventoux. © Photo News

Jumbo-Visma veilt iconische fietsen: vehikel waarmee Wout van Aert op Mont Ventoux won staat op 14.250 euro

WielrennenVoor wie ervan droomt om op de fiets van Wout van Aert rond te toeren, is er goed nieuws: Jumbo-Visma veilt het exemplaar waarmee onze landgenoot de Tourrit over de Mont Ventoux won. Het mindere goeie nieuws: het hoogste bod ligt momenteel al op 14.250 euro. 

8 reacties

 • Freddy Cornelis

  1 jaar geleden
  Er zijn er hier die denken dat iedere renner maar één fiets heeft , laat ons zeggen zeker een stuk of vijf dus versleten?Waar ik me wel van verbaas is voor wat het geld gaat gebruikt worden.
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  En dan te weten dar zo een fiets na een aar op is. Die zijn gewoon versleten, de kracht is volledig uit het frame. Maar goed, er zullen wel mensen interesse hebben in de fiets van hun idool. Alleen denk ik dat Jumbo zich populairder zou maken door minstens de helft van de opbrengst te gebruiken voor jeugdopleiding of iets dergelijks. Of investeren in G sporters die willen fietsen
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Grappig eigenlijk dat er iemand zo'n bedrag uitgeeft voor een fiets. Goed gevonden van Jumbo-Visma maar ze zouden er toch nog een petje en een t-shirtje van Wout van Aert gratis moeten bijgeven voor dat bedrag.
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Hebben precies geld nodig om Tiesj nog te kunnen betalen.
 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  En dan nog Jeanpol, er zijn nog mensen die wel geïnteresseerd zijn in hun Idolen .
 1. Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemoment van zoon Mathieu thuis... in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”
  PREMIUM
  10

  Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemo­ment van zoon Mathieu thuis... in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”

  Thuis. Geen stress aan zijn lijf. In “flitskes”, zoals hij het zelf noemt. Zo zag Adrie van der Poel, 62 jaar na ‘papy’ Raymond Poulidor, ook zijn ‘Matje’ Milaan-Sanremo winnen. 1.350 kilometer ver verwijderd van het historische moment. Maar daarom niet minder trots. “Je kan je niet voorstellen wat het is om je eigen zoon daar zo te zien rijden.”
 2. ANALYSE. Een stevige reality check voor Wout van Aert, maar eentje met vijf verzachtende omstandigheden
  PREMIUM
  54

  ANALYSE. Een stevige reality check voor Wout van Aert, maar eentje met vijf verzachten­de omstandig­he­den

  Geen nieuwe zege in Milaan-Sanremo voor Wout van Aert. Onze landgenoot werd derde en erkende dat er niets te doen was aan Mathieu van der Poel. “Hij was de sterkste.” Een stevige reality check voor de kopman van Jumbo-Visma, maar wel eentje met verzachtende omstandigheden. Aan Van Aert om de komende weken niet te vergeten dat de koers niet enkel wordt gereden met goeie benen, maar ook met het hoofd.
 1. “Was ik ploegmanager, dan gaf ik hem een contract van vijf miljoen per jaar”: buitenlandse concurrenten over de Belgische sprintweelde
  PREMIUM
  5

  “Was ik ploegmana­ger, dan gaf ik hem een contract van vijf miljoen per jaar”: buitenland­se concurren­ten over de Belgische sprintweel­de

  De officiële naam is Classic Brugge-De Panne, officieus is dit het WK voor sprinters. Een discipline waarin Belgen momenteel excelleren. Merlier (5), De Lie (3), Philipsen (2), Thijssen (2) en Menten (1) schoten al raak. Twaalf buitenlandse topsprinters - samen goed voor meer dan achthonderd overwinningen - lichten hun Belgische collega’s door. Wie is volgens hen de snelste Belg en waarom? En wat zijn de troeven van ‘onze’ spurters?