Van Aert op trainingskamp met Jumbo-Visma.
Volledig scherm
Van Aert op trainingskamp met Jumbo-Visma. © Photo News

Jumbo-Visma heeft plan voor 2021 klaar: Van Aert via Italië naar Vlaamse klassiekers, opnieuw drietand in de Tour

WielrennenJumbo-Visma is opnieuw van plan met drie kopmannen te starten in de Tour. Dat zijn de Sloveen Primoz Roglic, Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk. Ook Wout van Aert is weer voorzien voor de Ronde van Frankrijk. Opvallend: Tom Dumoulin start aan de zijde van onze landgenoot in de Ronde van Vlaanderen.

5 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Voor heel wat Vlamingen is het belangrijk of Wout weer dat beul werk moet opknappen, we zouden graag hier meer duidelijk over vernemen en als hij dat moet of wil kan hij de groene trui wel vergeten.
 • françois neders

  1 maand geleden
  Bij Jumbo weten ze goed genoeg dat ze Wout nodig hebben in de Tour. Zonder Wout, geen toer winst voor één van de 3 vooruitgeschoven favorieten. Een renner van zijn kaliber is minstens 2 miljoen waard. Wout is veel te braaf.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Iets te optimistisch volgens mij Steven is een volger en kan de ronde nooit winnen en Tom is niet meer de renner van toen hij de giro won en bij Primoz is het nog maar de vraag tegen al dat jong geweld als het over 3 zware weken gaat en welke renner gaat het beul werk van Wout over nemen als Wout voor de groene trui gaat.
 • André Christiaens

  1 maand geleden
  Wout moet helper spelen voor knechten bij Jumbo, Wout is toch een renner die beschermd moet worden, en zeker nu Jumbo in België op de markt komt met winkels.Wout kan de tour winnen als hij maar beschermd word en opgetrokken word in de bergen. Als je twee ritten wint + een tijd rit en dan nog helper speelt voor deze die de ronde verliest de laatste dag dan moeten ze toch een goed nadenken bij Jumbo wie is de kopman.
 • Pieter De Ruyter

  1 maand geleden
  Wout wordt daar uitgewrongen als een citroen.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaalverhoging gebruikt worden om stadion te bouwen"
  Play

  "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaal­ver­ho­ging gebruikt worden om stadion te bouwen"