Wout van Aert mist na zijn coronabesmetting als titelverdediger de Amstel Gold Race.
Volledig scherm
Wout van Aert mist na zijn coronabesmetting als titelverdediger de Amstel Gold Race. © Photo News/InstaStories Wout van Aert

Jumbo-Visma blijft mist spuien over startkansen van Wout van Aert in Parijs-Roubaix: "We zijn voorzichtiger dan voorzichtig”

WielrennenJumbo-Visma laat niet in zijn kaarten kijken. Start Wout van Aert volgend weekend in Parijs-Roubaix? Een groot vraagteken. “Voor we beslissen gaan we uitgebreid testen: kijken of alles in orde is met zijn hart en zo.”

39 reacties

 • Jan Gijsen

  4 maanden geleden
  Wout moet nu 100 % voor de Tour gaan. Als hij er zich speciaal op voorbereid en nog enkele kilos kan verliezen is hij topfavoriet voor het geel , samen met Pogacar.
 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Tja, in zijn 1ste statement, verklaarde Wout van "niet fit te zijn, slechts wat keelpijn, maar zeker geen Corona" hé. De dag nadien werd dit compleet tegengesproken, door opeens "wel Covid positief" te zijn. Met zijn lichte symptomen, mocht hij na een screening, reeds op dag 5, terug trainen voor de heropbouw van zijn supervorm die hij net daarvoor nog had hé, en sinds zijn laatste koers, had hij opeens 3 extra weken rust en trainingstijd. Maar alsnog behaalt hij zijn oude niveau niet voor PR?
 • patrick isenborghs

  4 maanden geleden
  bernard vermeulen .Klopt maar ze hebben er wel eentje die een renner die zo goed als einde carriere bestempeld werd na 4 maand dubbel zo sterkt te krijgen
 • Johan Maddens

  4 maanden geleden
  Als fan van Wout hebben we nog een voordeel dat hij naast de klassiekers ook in de Tour met de sterkste klimmers naar boven kan rijden , en hij is soms beter dan zijn kopman Roglic , dit was duidelijk in P Nice waar Wout als voorbereiding en in dienst van de ploeg reed .De laatste klim had Wout geen andere keuze om Roglic te helpen en het is hem gelukt !
 • bernard vermeulen

  4 maanden geleden
  Jumbo heeft veel gelijk dat ze in hun kaarten niet laten kijken, wij krijgen ook het adres niet van de mirakeldokter die ruggen kan genezen in no time van andere ploeg.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Alpecin-Deceuninck stapt uit Ronde van Polen door covidgevallen in staf, Hermans stuit op sterke Higuita op steile aankomst
  Wielrennen

  Alpe­cin-Deceuninck stapt uit Ronde van Polen door covidgeval­len in staf, Hermans stuit op sterke Higuita op steile aankomst

  Alpecin-Deceuninck stapt uit de Ronde van Polen door vijf covidgevallen in de staf. Dat maakte het team enkele uren na afloop van de derde etappe bekend. De ritzege vandaag was een prooi voor Sergio Higuita (25). Uitgerekend op zijn verjaardag was de Colombiaan van BORA-hansgrohe de beste op een hellende aankomst. Hij is ook de nieuwe leider. Quinten Hermans was eerste Belg op de derde plaats.