Wout Van Aert op training in Alicante
Alicante, Spanje met de ploeg
Volledig scherm
Wout Van Aert op training in Alicante Alicante, Spanje met de ploeg © PN

Jumbo-ploegleiding zes maanden na horrorcrash optimistisch over Van Aert: “Hij zal weer finales rijden”

WielrennenGoed nieuws voor wielerminnend België: in de klassiekers toont Wout van Aert (25) weer wat hij vorig jaar in het voorjaar heeft getoond. Horrorcrash of niet, Van Aert keert terug naar zijn beste niveau. Dat zegt de ploegleiding van Jumbo-Visma op trainingsstage in Spanje. 

5 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  2 jaar geleden
  Dit klinkt alvast hoopvol, toch zal Wout het moeten laten zien in de topwedstrijden alvorens ik het geloof.Iets verkondigen is erg gemakkelijk het waar maken is heel moeilijk.Ik hoop dat Wout helemaal terugkomt want het zou eeuwig zonde zijn indien deze zware val zijn loopbaan zou schaden.
 • ARMAND Lenders

  2 jaar geleden
  Wout was 5 maanden buiten strijd;na 4 a 5 maanden, dus Half April Mei zal hij heel goed zijn .
 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  Fijn te horen dat het waarschijnlijk volledig in orde komt bij Wout en hopen dat hij zijn klasse van verleden jaar kan tonen. Het zou heel erg zijn moest het niet in orde komen met deze klasse wielrenner. Succes Wout.
 • Marc Cnudde

  2 jaar geleden
  Dat doet me deugd zo iets positief te horen. Fier op zo een ploeg die in alles achter hem staat
 • Ed Buun

  2 jaar geleden
  Super, Wout is the best!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. KOERS KORT. Shari Bossuyt zet stap naar WorldTour - Van der Breggen slaat gemengde ploegentijdrit over
  Wielrennen

  KOERS KORT. Shari Bossuyt zet stap naar WorldTour - Van der Breggen slaat gemengde ploegen­tijd­rit over

  Wielrenster Anna van der Breggen doet op het WK in Vlaanderen ook niet mee aan de gemengde ploegentijdrit van woensdag. Riejanne Markus neemt haar plek over in de Nederlandse ploeg, die verder bestaat uit Annemiek van Vleuten en Ellen van Dijk en de mannen Jos van Emden, Bauke Mollema en Koen Bouwman. De 31-jarige Van der Breggen had zich eerder al afgemeld voor de individuele tijdrit van maandagmiddag. Het is onduidelijk of ze zaterdag wel haar wereldtitel verdedigt in de wegwedstrijd.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).