Julian Alaphilippe tijdens de verkenning van Luik-Bastenaken-Luik.
Volledig scherm
PREMIUM
Julian Alaphilippe tijdens de verkenning van Luik-Bastenaken-Luik. © Photo News

Julian Alaphilippe, van twijfelgeval tot topfavoriet in een paar dagen tijd: “Ik speel geen verstoppertje, ik droom van winst”

WielrennenZullen we hem toch maar weer de grote favoriet noemen? Na de Waalse Pijl zijn de twijfels rond Julian Alaphilippe (28) grotendeels uitgegomd. De wereldkampioen lijkt klaar voor de belangrijkste koers van zijn voorjaar.

5 reacties

 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Rijdt eerst geen platte prijs en dan outstanding.hebben er zo nog gezien bij lefevre.weer een goed bidonsken op tijd gekregen zeker.
 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  Als hij weer niet voortdurend omkijkt, geef hem een achteruitkijk spiegel, zelfs tijdens interviews kijkt hij om, leer hem dat af en hij maakt kans.
 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Hopelijk lukt het voor Quickstep.
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Zoveel heisa om een parcours verkenning,pers op de motor, ploegwagens er achter, gewoon bandjes onder het zadel en zonder al de verkeers remmingen verkennen.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  1 jaar geleden
  "Ik speel geen verstoppertje?." Ha dat is een goeie ,hij doet niks anders 185 km zie je hem nergens,de laatste 15 km komt ie zijn plaats opeisen.Jongens je kan Uw tv 185 km uit laten staan en laatste 15 km bekijken en die is vaak ook nog om in te slapen.100x erger dan Zoetemelk ,die had de naam wieltjeszuiger,wel Alaphilippe is zijn opvolger. Jongens wat was de tijd van Eddy Merckx was anders ,dan werd er nog gereden van de eerste km,nu een zeer langdradige bedoeling en niet bekijken waard.