BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Jonge wolf Ilan Van Wilder staat op rand van de grote doorbraak: “Je moet me nog tijd geven”

WielrennenOnze jonge landgenoot Ilan Van Wilder is aan een goed seizoen bezig en eindigde vandaag vijfde in de tijdrit van de Dauphiné. Opnieuw een jonge landgenoot die op de rand van de grote doorbraak staat? Ook met aerodynamica is Van Wilder bezig, “maar ik ben niet zo maniakaal als bijvoorbeeld Victor Campenaerts”, luidt het. 

2 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  1 week geleden
  Proficiat aan deze renner waar weinig trommelgeroffel aan gegeven werd maar die zich serieus in de kijker gefietst heeft.Hou a.u.b de media op afstand en creeer geen tweede Remco gebeuren dan gaan we nog veel genieten van dit jeugdig talent!
 • Patrick Mollekens

  1 week geleden
  Slimme renner
 1. Remco Evenepoel rijdt beide nationale kampioenschappen en trekt dan op stage
  wielrennen

  Remco Evenepoel rijdt beide nationale kampioen­schap­pen en trekt dan op stage

  Net als in 2019 - vorig jaar was er geen editie vanwege de coronacrisis - mag Remco Evenepoel met de blauwe leiderstrui van de Baloise Belgium Tour huiswaarts keren. In het algemeen klassement gaat hij zijn teamgenoot Yves Lampaert vooraf. Gianni Marchand werd knap derde en vervolledigde het podium. Evenepoel pakte al in de openingsetappe de leiding en stond die niet meer af. Hij won de individuele tijdrit in Knokke-Heist en kwam nadien nooit meer in de problemen