Stef Loos (19).
Volledig scherm
Stef Loos (19). © Borgerhoff

Jonge renner (19) overleden na aanrijding tijdens koers: “Het kan altijd dat een seingever een fout maakt. Maar dit is niet normaal”

WielrennenDrie wielrenners die worden aangereden door een bestelwagen, nadat ze in de verkeerde richting worden gestuurd door een seingever. Het gebeurde gisteren tijdens een wedstrijd voor beloften en elites zonder contract, in Melles bij Doornik. De tol is zwaar. Eén van de slachtoffers, de 19-jarige Stef Loos uit Dessel die in levensgevaar verkeerde, is intussen overleden. Dat is bevestigd aan VTM Nieuws.

98 reacties

 • Winnie Weyts

  7 maanden geleden
  Morgen verschijnt de organisatie voor de Raadkamer te Doornik… benieuwd
 • Daniel Meuleman

  4 jaar geleden
  Een seingever is er toch alleen maar om het verkeer tegen te houden en niet om de renners de weg te wijzen.
 • Clement Delrue

  4 jaar geleden
  Innige deelneming ⚘⚘⚘
 • Louis Meeus

  4 jaar geleden
  Als je een koers organizeerd moet ge zien dat alles klopt.
 • E C

  4 jaar geleden
  alle we krijgen weeral gratis les van guy g. ipv stil te staan bij het tragisch ongeval waarbij een prachtkerel het leven heeft gelaten. Met alle respect voor de organisatie van de seingevers. Maar lazt ons eerlijk zijn er zitten daar toch modrllen bij waarvan men zich kan afvragen of deze de lagere school voltooid hebben.
 1. Cadeautjestijd voor Evenepoel: wereldkampioen neemt fiets en een rode tijdrithelm met regenboogstrepen in ontvangst
  Play
  Wielrennen
  3

  Cadeautjes­tijd voor Evenepoel: wereldkam­pi­oen neemt fiets en een rode tijdrit­helm met regen­boogstre­pen in ontvangst

  Remco Evenepoel mag straks op de Grote Markt van Brussel zijn supporters toespreken, maar eerst wordt hij ingehuldigd als ereburger van Dilbeek. Evenepoel kreeg al heel wat cadeaus. Zo mocht hij onder meer een shirt van Anderlecht met de handtekeningen van alle spelers in ontvangst nemen. De wereldkampioen kreeg eveneens een rode tijdrithelm met regenboogstrepen cadeau. Ook een nieuwe fiets mocht niet ontbreken.
 2. Ondertussen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie
  Play
  Wielrennen
  26

  Ondertus­sen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie

  Remco Evenepoel is thuis en wacht nog een week vol feestgedruis, dat terwijl Wout van Aert aan de andere kant van de wereld in Australië is achtergebleven om in alle rust te genieten. Gisteren ging hij supporteren voor de Belgian Cats. Vandaag reisde hij samen met vrouw Sarah De Bie en zoon Georges verder in de buurt van Sydney. Van Aert en De Bie hadden vandaag bovendien iets te vieren: ze zijn tien jaar samen.