Joao Almeida.
Volledig scherm
Joao Almeida. © Photo News

Joao Almeida is eerste leider in Ronde van Luxemburg, Portugees klopt Mollema en Hirschi

WielrennenJoao Almeida is de eerste leider in de Ronde van Luxemburg. De Portugees won de openingsetappe na een sprint van een uitgedund peloton. Almeida haalde het voor Bauke Mollema en Marc Hirschi. Kobe Goossens werd eerste Belg op een tiende plaats. 

1 reactie

 • Alex Gijssens

  1 week geleden
  Respect voor Almeida, hij gaat volgend jaar voor een ander ploeg rijd maar blijft zich inzetten voor DQS. Daar kan Bennett (ier) een lesje aan nemen.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).