Jasper Stuyven
Volledig scherm
Jasper Stuyven © BELGA

Jasper Stuyven ziet coronasituatie somber in: “Ik vrees voor de Vlaamse klassiekers”

WielrennenJasper Stuyven (27) sprintte gisteren naar een derde plaats in Parijs-Nice. Alleen jammer dat er bij de finish niemand stond om daarvoor te juichen. Sinds gisteren wordt er nu ook gekoerst achter gesloten deuren. Stuyven: “Het kan binnenkort ook in België helemaal ontploffen.” 

4 reacties

 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Al dat gedoe rond corona,wanneer het echt zo ernstig is dan moet men ge ganse wereldbevolking opsluiten in hun huis,niet gaan werken niet naar school , niets maar dan ook niets of niemand dat nog werkt we zullen dan eens zien hoe lang de paniekzaaiers hun zegje nog gaan doen.
 • Pieter geens

  2 jaar geleden
  Koersen da moet ik moet ook gaan werken of wordt da ook afgelast !
 • Cindy Borremans

  2 jaar geleden
  Paniek voor niets,, stop hier toch mee
 • maarten mouton

  2 jaar geleden
  Ik vrees ook dat er niet veel voorjaarskoersen nog gereden worden.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Sénéchal neemt de maat van Stuyven en Van der Sande in Primus Classic, Van der Poel: “Kans op WK is groter dan ik ze vorige week inschatte”
  Wielrennen
  14

  Sénéchal neemt de maat van Stuyven en Van der Sande in Primus Classic, Van der Poel: “Kans op WK is groter dan ik ze vorige week inschatte”

  Florian Sénéchal volgt Edward Theuns op als winnaar van de Primus Classic. De Fransman draaide samen met ploegmaat Honoré de Belgen een loer in de slotfase. In een sprint met vijf nam Sénéchal de maat van Van der Sande en Stuyven. Yves Lampaert werd zesde. Zdenek Stybar een plekje verder en zo eindigde vier renners van Patrick Lefevere bij de eerste zeven.