Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jasper Stuyven verrast de favorieten en wint Milaan-Sanremo na late uitval

Milaan-SanremoJasper Stuyven heeft met Milaan-Sanremo z'n eerste Monument gewonnen. Onze landgenoot van Trek-Segafredo hield een groep met de sprintende favorieten nipt af. Caleb Ewan strandde op de tweede plaats, Wout van Aert werd derde. Die andere topfavoriet, Mathieu Van der Poel, maakte de top vijf rond.

33 reacties

 • Rik Libot

  2 maanden geleden
  Het ware gelaat van VDP. Wachten tot iemand anders het gat dicht rijdt. Geen kartouche over op die molshoop. Zich toch geforceerd vorige week? Prachtige winnaar. En Van Aert staat klaar voor de volgende afspraken. Wat een Belgische weelde.
 • Louis Bellings

  2 maanden geleden
  Geen van de drie tenoren had een ploegmaat mee na de afdaling om het gat te verkleinen.Even naar mekaar kijken en aftasten en slimme Jasper was de pijp uit.Stuur met Wout naar dergelijke koers ook de geschikte ploegmaat mee.Prachtige winnaar!
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Wat een VDP-haters allemaal hier. Ik vind het spijtig dat hij niet gewonnen heeft, en ben heel blij dat het VA ook niet geworden is. Ik ben helemaal GEEN fan van hem.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Inderdaad mr Rachid, wat u zegt is de kern van deze uitslag...Wout die het nu eens vertikte om de winnaar naar het wiel van Jasper te brengen, en gelijk heeft ie.
 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Mooi echt mooi. Wout kon Ewan niet verslaan,dan is dit prachgig voor Jasper. Geen Quick step show ook mooi en Vanderpoel heeft moeten harken om mee te zijn. En dan nog ter plaatse gelaten worden in de sprint door Wout,ook mooi.
 1. Giro Di Remco #12. Evenepoel doet vandaag gooi naar roze trui in zware bergrit met aankomst op grindpad: “We krijgen spektakel”
  Play
  Giro
  8

  Giro Di Remco #12. Spektakel verzekerd in zware bergrit met aankomst op steile grindweg

  Stevige bergrit vandaag in de Giro, met vier gecatalogiseerde beklimmingen en een aankomst op een steile grindweg. En dus is het opnieuw reikhalzend uitkijken naar Remco Evenepoel. Als tweede in de stand op amper 11 seconden van leider Attila Valter ligt onze landgenoot in polepositie om het roze straks over te nemen. In de twaalfde aflevering van ‘Giro Di Remco’ blikt Jonas Decleer vooruit met onze man ter plaatse Maxim Goethals.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend