Jan Vertonghen verdedigt Mathieu van der Poel op Twitter.
Volledig scherm
Jan Vertonghen verdedigt Mathieu van der Poel op Twitter. © Photo News

Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”

WielrennenDe koersactualiteit is ondanks de interlandbreak ook Jan Vertonghen niet ontgaan. De Anderlecht-verdediger sprak in een tweet zijn begrip uit voor de reactie van Mathieu van der Poel na diens ruzie zondagochtend in het teamhotel van de Nederlanders met twee tieners. Oumi Rayane, de verloofde van Remco Evenepoel, wenste Van der Poel en zijn vriendin Roxanne veel moed. Ook Sven Nys komt met een steunbetuiging.

19 reacties

 • John Moyaert

  4 maanden geleden
  Begrijp niet waarom Sven Nys zijn reactie een fout noemt, vond het net goed dat hij de biergooier ging confronteren ..
 • Argus Vercauteren

  4 maanden geleden
  Er is sprake van onweerstaanbare drang. Een tekort aan slaap kan zorgen voor een gebrek aan zelfbeheersing. Van der Poel had al een aantal keer gevraagd om hem met rust te laten en dan nog blijven deze pestkoppen schaamteloos verder doen. Sommigen lijken ook te vergeten dat het tieners zijn en geen kleine kinderen. Pesten is een vorm van agressie maar wordt nog al te vaak goedgepraat. Daders worden behandeld als slachtoffers en de slachtoffers worden scheef bekeken (gebrek aan verdraagzaamheid).
 • Lucas Balieu.

  4 maanden geleden
  gerard niville, niet te hard van stapel lopen. Het feit dat van der Poel op een andere verdieping sliep kan ook te maken hebben met zijn verkoudheid. Dat is ook 1 van de symptomen van Corona, bij de Nederlandse dames is Demi Vollering niet kunnen starten wegens Corona. De Nederlandse ploegleiding is daardoor misschien extra voorzichtig met Mathieu van der Poel, dat het voor hem zo desastreus zou verlopen had niemand verwacht.
 • Kim Jaspers

  4 maanden geleden
  Wie fouten maakt moet op de blaren zitten.. dat is het leven nu éénmaal.
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Gedane zaken nemen geen keer. MVDP heeft zijn fout openlijk toegegeven op VTM en dat op zich laat zien dat hij een grote mijnheer is.
 1. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.