Links: Jan Ullrich even voor hij in de zomer van 2018 in een Zwitserse afkickkliniek belandde.
Volledig scherm
Links: Jan Ullrich even voor hij in de zomer van 2018 in een Zwitserse afkickkliniek belandde. © ARD

Jan Ullrich deed Lance Armstrong eind vorig jaar weer schrikken in Cancun: “Hij lag daar vastgebonden aan een bed, weg van de wereld... verschrikkelijk”

WielrennenUit een getuigenis van niemand minder dan Lance Armstrong blijkt nogmaals met welke demonen Jan Ullrich nog steeds kampt. Op vraag van het kamp-Ullrich werd de Amerikaan eind vorig jaar gevraagd naar Cancun te vliegen. Daar hadden ze de Duitse gewezen Tourwinnaar, volledig los van de wereld, vastgebonden aan een ziekenhuisbed. Armstrong zag er een Ullrich zoals hij die nog nooit gezien had. Maar wist hem wel - opnieuw - te overtuigen zich te laten opnemen.

6 reacties

 • Ernie Dekens

  1 maand geleden
  Zij die denken dat renners als Armstrong en Ullrich alleen maar rap konden fietsen omdat ze verboden middelen tot zich namen kennen niets van wielrennen af. Zonder harde trainingen en opofferingen kom je er niet.
 • Michel Drets

  1 maand geleden
  Bedriegers blijven het. Geen sympathie voor dergelijke mensen.
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  Armstrong blijft voor mij de tour winnaar, en hij laat zijn vrienden nooit vallen. Mooi toch.
 • Johan Aerts

  1 maand geleden
  Grote toppers wat er ook gezegd wordt.
 • rudy de clerck

  1 maand geleden
  Lance Armstrong is zoals altijd groots
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.