Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jakobsen verrast door uitspraken Groenewegen over “fijn gesprek” na horrorcrash in Polen: “Dylan heeft geen sorry gezegd”

WielrennenHet is nog niet bijgelegd tussen Fabio Jakobsen (24) en Dylan Groenewegen (27). Na de horrorcrash in de Ronde van Polen vorig jaar vertelde Groenewegen vorige week dat hij een “fijn gesprek” heeft gehad met Jakobsen, maar die laatste valt uit de lucht. Op zijn sociale media geeft de renner van Deceuninck-Quick.Step aan dat Groenewegen zich niet heeft geëxcuseerd en geen verantwoordelijkheid wilt nemen voor zijn fout: “Ik ben verbaasd.”

2 reacties

  • Piet Janssen

    1 maand geleden
    Laten we DG een kans geven. Wat hij gedaan heeft gebeurt wekelijks bij het voetballen. Tegenstanders die elkaar moedwillig lang uit de roulatie schoppen. Daar wordt verder geen aandacht meer aan besteed en ook geen persoonlijke vergoedingen uitgekeerd waar FJ nu duidelijk op uit is.
  • Pat Van Oost

    1 maand geleden
    Eerder geneigd om Jakobsen te geloven in dit verhaal... anderzijds is wat werkelijk gezegd wordt tijdens een interview en nadien verschijnt in de boekjes ook niet altijd de juiste weergave.