“Is Sarah hier?”: geweldige beelden tonen hoe compleet uitgetelde Van Aert z’n triomf viert

49 reacties

 • carlos opsommer

  9 maanden geleden
  Proficiat Wout grote klasse wat je heb laten zien, zeker hoe je terugkomt.Je hebt zelfs progressie gemaakt na je ongeval.Jammer dat het zaterdag geen Parijs Roubaix is.
 • WERNER RUMMENS

  9 maanden geleden
  Proficiat Wout hier hebben er veel aan getwijfeld of je na je valpartij nog top kon zijn. En of dat je terug bent knap gedaan en op naar het volgende doel.
 • Ria Engelen

  9 maanden geleden
  Proficiat Wout!Ook aan de dokters in Herentals,knap werk!Niet verwacht wel gehoopt!
 • Liliane Vervliet

  9 maanden geleden
  Bedankt Wout om met je pracht prestatie een blije dag te maken in deze periode van corona ellende.
 • Roger Deprez

  9 maanden geleden
  Wat de fans van Wout allang wisten en in geloofde maar door de kenners(?) in twijfel werd getrokken is nu weer bewezen in een koers waar de aller beste en sterkste overblijven. Maar de mentaliteit en het karakter van deze man is een voorbeeld voor vele alhoewel hij dat zeker niet moet doen met zijn kwaliteiten verklaard hij gewoon ik ga knechten in de ronde van Frankrijk en dat voor andere die minder kwaliteiten hebben dan hij, geen enkele andere renner met inhoud zou dat doen,maar hij wel.
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"