Jonas Rickaert: “Acht weken geleden werd ik voor het eerst vader. Terwijl ik normaal op hoogtestage had gezeten, heb ik nu tijd zat voor Billie Lou.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas Rickaert: “Acht weken geleden werd ik voor het eerst vader. Terwijl ik normaal op hoogtestage had gezeten, heb ik nu tijd zat voor Billie Lou.” © Florian Van Eenoo Photo News

INTERVIEW. Komt er nu al een einde aan de carrière van spurtloods Jonas Rickaert (28)? "In het begin was het frustrerend, maar ik heb nu tijd zat voor Billie Lou”

WielrennenTot drie keer toe kreeg Jonas Rickaert de afgelopen weken te horen dat hij zijn fiets maar beter vergeet. Een knik in de slagader zet de vaste lead-out van Alpecin-Fenix aan de kant. “‘Wat wil Rickaert na zijn operatie doen?’, vroegen ze. ‘Wil hij als toerist verder of stopt hij met koersen?’”

0 reacties

 1. KOERS KORT. Stybar naar Team BikeExchange-Jayco - Team van Axel Merckx strikt juniorenwereldkampioen
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Stybar naar Team BikeExchan­ge-Jay­co - Team van Axel Merckx strikt juniorenwe­reld­kam­pi­oen

  Dat Patrick Lefevere hem geen contractverlenging zou geven, was al langer geweten. Maar nu weten we ook voor welke ploeg Zdenek Stybar dan wel zal rijden komend seizoen: Team BikeExchange-Jayco. “Zijn resultaten en prestaties, in een brede waaier aan races, spreken voor zich. We weten wat we met hem binnenhalen. Het is enorm motiverend om zo’n rijder aan onze ploeg te kunnen toevoegen”, stelt algemeen manager Brent Copeland.
 2. LIVE WK WIELRENNEN. Hergroepering na twee pittige koersuren: Van Aert en Pogacar weer in peloton, Serry voorop
  Play
  WK wielrennen
  15

  LIVE WK WIELRENNEN. Hergroepe­ring na twee pittige koersuren: Van Aert en Pogacar weer in peloton, Serry voorop

  Australia calling. Het WK wielrennen kent zijn apotheose met de wegrit bij de mannen. Met Wout van Aert en Remco Evenepoel als kopmannen gaat België vol voor goud. Voor de Nederland was het een start in mineur nadat Mathieu van der Poel ‘s nachts bij de politie langs moest en al vroeg in de wedstrijd opgaf. Een ruime kopgroep maakt ondertussen de dienst op kop van de koers. De finish wordt verwacht om iets voor 9u. Volg alle actie in onderstaande liveblog.