Tim Declercq thuis in Houthulst met z'n trouwe viervoeter Brandon.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Declercq thuis in Houthulst met z'n trouwe viervoeter Brandon. © Florian Van Eenoo Photo News

INTERVIEW. Het Vlaams-klassiek voorjaar zonder ‘motor’ Tim Declercq: “Weldra zetten we weer voet naast Jumbo-Visma”

WielrennenPericarditis. Het klonk onheilspellend. Maar kijk: vanaf vrijdag bouwt Tim Declercq (32), gezond en wel, terug op. Naar de Tour. Niet meer naar de Vlaamse klassiekers. In de strijd tegen Wout van Aert en Jumbo-Visma verliest Quick.Step-Alpha Vinyl één van zijn grote motoren. “Helaas. Maar het komt wel goed met de ploeg. Ook zonder mij.”

3 reacties

 • Rik Bogaert

  3 maanden geleden
  Kom rap terug Tim! Jouw missen we in het peloton.
 • geert LAPERRE

  3 maanden geleden
  Beste Tim, ik wens je een goed herstel "na regen komt zonneschijn" terug komen zal hij zeker!
 • freddy de keyzer

  3 maanden geleden
  Ik denk het niet Tim ! Want de hedendaagse kern van de wolfpack is zwak, met de meeste renners op hun retour ! Ze waren goed, maar nu niet meer ! Ik zie slechts drie kandidaat winnaars in die ploeg : Asgreen , Jacobsen als het op sprinten aankomt en uiteraard Evenepoel. Maar ze zijn onvoldoende goed omringd. De rest heeft de beste tijd gehad ! Te weinig talent, tenzij enkele jongeren me positief zouden verrassen.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.