Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © Photo News

“Ineos wil Van Aert vanaf 2022”

WielrennenWout van Aert, de winnaar van de Kristallen Fiets en gisteren ook verkozen tot Sportman van het Jaar 2020, staat hoog op de bucketlist van het Team Ineos. Dat meldt wielerwebsite Wielerflits.

34 reacties

 • Bern Vermeulen

  2 maanden geleden
  Hij werd goed opgevangen tijdens slechtere tijden, Jumbo nam hem onder haar vleugels, geld is niet alles, ik denk dat wout daar even moet bij stilstaan, Nu weet jumbo heel goed welk vlees ze in de kuip hebben, maar Wout beslist werken met je zin of werken tegen je zin is een hemel van verschil.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Niet gaan voor ineos gaat weer moeten knechten en daar is hij te goed voor
 • felix strackx

  2 maanden geleden
  Er zijn ongetwijfeld nog wel meer ploegen geïnteresseerd in Van Aert. Knechten in de tour zou ik in zijn plaats niet meer doen. Moest hij zich niet zo moeten afbeulen hebben voor de mislukte Roglic, dan was hij ongetwijfeld wereldkampioen geworden. Maar energie verprutsen aan de groene trui in de toer, heeft al helemaal geen zin. De groene trui betekent 2x niks. De tourwinnaars herinnert iedereen zich nog decennia lang, maar wie weet nog wie ooit de groene trui gewonnen heeft?
 • Patrick Feyaerts

  2 maanden geleden
  Ineos zou een heel grote vergissing zijn, dan mag hij mee in het treintje voor de ronde kopman rijden. Wie spreekt nog van Kwiatowski, die heeft zich ook door het geld laten verleiden.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  Alsof hij bij Ineos geen knecht zal moeten spelen; die hebben ook gezien wat hij in die rol waard is. Ze hebben daar bovendien toppers genoeg om een ronde te winnen. Als er een reden is om van stal te veranderen zal het voor de centen zijn.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle