BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Indrukwekkende Jasper Philipsen snelt naar winst op Champs-Elysées, Wout van Aert sprint niet mee

Tour de FranceJasper Philipsen heeft de slotrit in de Tour de France gewonnen. Onze landgenoot toonde zich duidelijk de snelste in een massasprint op de Champs-Elysées. Wout van Aert mengde zich niet in de debatten en bolde samen met eindwinnaar Jonas Vingegaard over de streep.

15 reacties

 • Ivan Hessels

  6 maanden geleden
  Als Wout niet mee sprint, kan je probleemloos zeggen dat je de beste was, toch. Toch proficiat, hoor.
 • Bart Maris

  6 maanden geleden
  Beste sprinter!! Proficiat! En dikke proficiat aan Wout, Jonas en hun team! Knap staaltje teamwerk, op alle niveaus. En kijk reeds uit naar volgend jaar. Met de samenvatting zie je dat deze tour, met deze 2 (Pogi en Jonas) in deze conditie echt alle kanten uit kon. De hongerklop waarbij Pogi klimmers die hij normaal op die Granon zelf op minuten rijdt (zoals Yates onder andere) moest laten rijden : was echt bepalend. Tussen de 2 was verder nauwelijks tot geen verschil...
 • Lynn Maes

  6 maanden geleden
  Je moet fhilpsen niet opblazen we hebben in andere koersen gezien
 • Nicole De clercq

  6 maanden geleden
  Proficiat Wout met je groene trui en gans je ploeg
 • Jeannine Vervoort

  6 maanden geleden
  Proficiat Jasper Philipsen voor jou mooie overwinning voor de ploeg . En ook proficiat voor de ploeg van jumbo - visma met het behalen van de gele en groene trui
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  24

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!