BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Indrukwekkende Jasper Philipsen snelt naar winst op Champs-Elysées, Wout van Aert sprint niet mee

Tour de FranceJasper Philipsen heeft de slotrit in de Tour de France gewonnen. Onze landgenoot toonde zich duidelijk de snelste in een massasprint op de Champs-Elysées. Wout van Aert mengde zich niet in de debatten en bolde samen met eindwinnaar Jonas Vingegaard over de streep.

15 reacties

 • Ivan Hessels

  4 maanden geleden
  Als Wout niet mee sprint, kan je probleemloos zeggen dat je de beste was, toch. Toch proficiat, hoor.
 • Bart Maris

  4 maanden geleden
  Beste sprinter!! Proficiat! En dikke proficiat aan Wout, Jonas en hun team! Knap staaltje teamwerk, op alle niveaus. En kijk reeds uit naar volgend jaar. Met de samenvatting zie je dat deze tour, met deze 2 (Pogi en Jonas) in deze conditie echt alle kanten uit kon. De hongerklop waarbij Pogi klimmers die hij normaal op die Granon zelf op minuten rijdt (zoals Yates onder andere) moest laten rijden : was echt bepalend. Tussen de 2 was verder nauwelijks tot geen verschil...
 • Lynn Maes

  4 maanden geleden
  Je moet fhilpsen niet opblazen we hebben in andere koersen gezien
 • Nicole De clercq

  4 maanden geleden
  Proficiat Wout met je groene trui en gans je ploeg
 • Jeannine Vervoort

  4 maanden geleden
  Proficiat Jasper Philipsen voor jou mooie overwinning voor de ploeg . En ook proficiat voor de ploeg van jumbo - visma met het behalen van de gele en groene trui
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.