AFP
Volledig scherm
© AFP

Indrukwekkende De Lie klopt Pedersen in lastige sprint bergop in Ster van Bessèges: “Voelt super”

WielrennenArnaud De Lie (20) heeft in de Ster van Bessèges nog maar eens z'n klasse geëtaleerd. Het toptalent van Lotto-Dstny was in een lastige sprint bergop sterker dan ex-wereldkampioen Mads Pedersen en Benoît Cosnefroy. De Lie is meteen ook de eerste leider. “Het is fantastisch om het seizoen zo te beginnen.”

12 reacties

 • Jose Delie

  2 maanden geleden
  Gene gewone, zullen er in de toekomst nog veel genoegen aan beleven ! Ook in grote wedstrijden ! Voorzichtig brengen want nog zeer jong ! Proficiat !
 • MARC DEN EXTER

  2 maanden geleden
  Proficiat met deze prachtige overwinning. Hopelijk blijf je gespaard van valpartijen. Doe zo verder dan zal je zeer ver komen. Veel succes verder.
 • Arie De Preter

  2 maanden geleden
  Hopelijk blijft hij bij Lotto….
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Lijkt mij meer een Boonen type dan een nieuwe Gilbert, maar sowieso een topper in wording.
 • Marc Huyghe

  2 maanden geleden
  Mooi zo. Goed voor hem de hij bij lotto zit en goed voor de lottoploeg.👍👍we blijven duimen.
 1. ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ van Tadej Pogacar, Tourwinnaar die de smaak te pakken kreeg op de Oude Kwaremont: “Voor hem is ‘t hier één grote speeltuin”
  PREMIUM
  Wielrennen

  ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ van Tadej Pogacar, Tourwin­naar die de smaak te pakken kreeg op de Oude Kwaremont: “Voor hem is ‘t hier één grote speeltuin”

  Zijn ogen blinken als de Ronde ter sprake komt - niet die van Frankrijk, wel die van bij ons. Tadej Pogacar haalt de komende tien dagen zijn koershart op. Eerst in Harelbeke en daarna van de Grote Markt in Brugge tot aan de Minderbroederstraat in Oudenaarde. ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ toegespitst op een 24-jarige Sloveen.
 2. KIJK. “Als iemand mij het verschil tussen Napoleon en Lotto kan uitleggen, moet die dat doen”: Lefevere opnieuw scherp voor Lotto en verbod op gokreclame

  KIJK. “Als iemand mij het verschil tussen Napoleon en Lotto kan uitleggen, moet die dat doen”: Lefevere opnieuw scherp voor Lotto en verbod op gokreclame

  Patrick Lefevere is allesbehalve tevreden met het verbod op gokreclame. Dat besluit treft zijn ploeg, maar zou het team van Lotto-Dstny niet treffen. Een beslissing die de CEO van Soudal-Quick.Step niet begrijpt. Voor de start van Gent-Wevelgem sprak Lefevere over de rol van Lotto en de impact op zijn team. “Het is een aanzienlijk bedrag dat ik niet kwijt wil raken.”