Een glimlach bij Jolien D'hoore (rechts).
Volledig scherm
Een glimlach bij Jolien D'hoore (rechts). © Photo News

IN BEELD. Eerste ploegen verkennen parcours Omloop

WielrennenVerschillende ploegen verkenden vandaag de Omloop, die komende zaterdag op het programma staat. Onder meer SD Worx, met Jolien D’hoore, Sport Vlaanderen-Baloise en Bingoal-Wallonie Bruxelles namen de meest cruciale plaatsen van het parcours van de Belgische openingsklassieker onder de loep.

1 reactie

 • Chris Jacobs

  4 dagen geleden
  Toffe foto's. W3l el jaar en dag op dezelfde plaats. Ik weet het. Het is makkelijk parkeren daar. Zo is een boterham snel verdiend. Volgens maand schuiven we op naar da alomgekende afsluiting op de Patrerberg .
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Van der Poel in openingsweekend? Nog geen beslissing
  Wielrennen
  4

  Van der Poel in openings­week­end? Nog geen beslissing

  Rijdt Mathieu van der Poel (26) de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne? De beslissing is nog niet genomen. “Veel commentaar kan ik niet geven”, zegt sportief manager Christoph Roodhooft. “We zijn aan het bekijken wat de beste keuze is.” Bij de ploeg zoeken ze de juiste balans tussen trainingen en wedstrijden, met het oog op het vervolg van het klassieke seizoen. Uiteraard staan ze zowel in de Omloop als in Kuurne te springen om Van der Poel aan de start te krijgen, maar ook de organisatoren daar zullen nog wat geduld moeten hebben.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"