Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ilan Van Wilder op ramkoers met Team DSM: “Hopelijk vind ik volgend jaar plezier terug in nieuwe omgeving”

WielrennenEr komt, na twee jaar, wellicht een einde aan de samenwerking tussen de jonge Belgische wielrenner Ilan Van Wilder (21) en Team DSM. In een bericht op Instagram zegt Van Wilder te hopen dat hij volgend jaar voor een andere ploeg rijdt. Dat hij niet geselecteerd is voor de Ronde van Spanje zit hem erg hoog.

1 reactie

 • Patrick Mollekens

  5 maanden geleden
  zou het niet beter zijn dat de teamleiding hun valiezen pakt,
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”
  PREMIUM
  Wielrennen
  4

  Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”

  De conditie is wat ze moet zijn, voor januari althans. In het geval van Tadej Pogacar (23) betekent dat ‘en passant’ een klimrecord breken op de Coll de Rates, trainingsberg bij uitstek in Zuid-Spanje. De Tourwinnaar over zijn doelen anno 2022, zijn debuut in de Ronde van Vlaanderen en zijn beste dag ooit op de fiets. “Ik heb ondertussen een mooi lijstje waaruit ik kan kiezen, hé.”
 2. Thibau Nys ontvangt trofee van Jongere van het Jaar na deugddoende rentree: “Deze krijgt een mooi plaatsje naast die van vorig jaar”
  Play
  Veldrijden
  11

  Thibau Nys ontvangt trofee van Jongere van het Jaar na deugddoen­de rentree: “Deze krijgt een mooi plaatsje naast die van vorig jaar”

  Thibau Nys heeft na de Flandriencross van Hamme zijn officiële Kristallen Fiets-exemplaar als beste Jongere van het Jaar in ontvangst mogen nemen. “Een tweede wiel om erbij te zetten, ik ben heel tevreden”, klinkt het bij Nys, die de trofee een tweede jaar op rij won. Volgende week verdedigt hij mee de Belgische eer op het WK veldrijden in Fayetteville.