“Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”: herbekijk de docu ‘Wout’, een unieke terugblik op het wielerjaar van Wout van Aert

Exclusieve docuIn de docu ‘Wout’ komt Wout van Aert (27), te herbekijken bij VTM GO, terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru. En dat was het ook op privévlak met de geboorte van Georges. “Ik put kracht uit mijn zoon.”

4 reacties

 • De Metsler Marc

  1 jaar geleden
  Goed zo Wout en ik wens je nog veel moed en succes met jouw koersen en mag je ze allemaal winnen voor mijn part respect man
 • Willy Scholaart

  1 jaar geleden
  Een beetje minder natrappen zou hem ook sieren.
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Geniet ervan, kleine kinderen zijn snel groot
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Iedere papa koestert de momenten dat men zijn kind in de armen neemt na en werkdag, Wout is zeker geen uitzondering daarmee.
 1. Benidorm gekke keuze voor een cross? Nooit eerder liep voorverkoop zo vlot: “Er zijn al 10.000 tickets verkocht. Dat is zot”
  PREMIUM
  Veldrijden
  9

  Benidorm gekke keuze voor een cross? Nooit eerder liep voorver­koop zo vlot: “Er zijn al 10.000 tickets verkocht. Dat is zot”

  Met zijn allen naar Benidorm. Dit weekend krijgt de Spaanse badstad een primeur met een allereerste Wereldbekercross. Dat lijkt nu al een succes te zijn: er zijn al 10.000 tickets verkocht. Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock zijn er alvast bij, hopelijk kan het parcours ook bekoren. “Je weet het nooit, maar het zou héél spannend kunnen worden.”
 2. KIJK. ‘Professioneel wieltjeszuiger’, die drie minuten in het wiel van Evenepoel hing, doet zijn verhaal: “Er is één regel: blijf achter de renner of de groep”
  Play
  Wielrennen
  17

  KIJK. ‘Professio­neel wieltjes­zui­ger’, die drie minuten in het wiel van Evenepoel hing, doet zijn verhaal: “Er is één regel: blijf achter de renner of de groep”

  Remco Evenepoel werd tijdens zijn winterstage in Calpe gevolgd door een wielertoerist. Het gaat om de Oekraïner Artem Shcherbyna die zichzelf ‘professioneel wieltjeszuiger’ noemt. Hij kan onze Belgische wereldkampioen drie minuten volgen, maar dan heeft Evenepoel het gehad. Hij maant Shcherbyna aan om te stoppen, wat hij ook doet. Tegenover onze redactie doet Shcherbyna zijn verhaal: “De meesten maken er geen probleem van, maar sommige renners zoals Remco hebben het liever niet. Ik denk omdat hij een intervaltraining deed.”
 1. De Argentijnse bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveerde jongens”
  PREMIUM
  Wielrennen

  De Argentijn­se bromance tussen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel is geen toeval: “Ik hou van gemotiveer­de jongens”

  Fate brings people together. Je moet het Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel niet vertellen. Maar hun band reikt veel verder dan een Instagrampost of geslaagde lead-out. De Europese kampioen legt uit waarom het zo goed klikt met de wereldkampioen. Een bromance die tot resultaten leidt: “Remco steekt zijn doelen en dromen niet weg. Ik vind dat mooi.”
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  7

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.