“Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”: herbekijk de docu ‘Wout’, een unieke terugblik op het wielerjaar van Wout van Aert

Exclusieve docuIn de docu ‘Wout’ komt Wout van Aert (27), te herbekijken bij VTM GO, terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru. En dat was het ook op privévlak met de geboorte van Georges. “Ik put kracht uit mijn zoon.”

4 reacties

 • De Metsler Marc

  2 maanden geleden
  Goed zo Wout en ik wens je nog veel moed en succes met jouw koersen en mag je ze allemaal winnen voor mijn part respect man
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Een beetje minder natrappen zou hem ook sieren.
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Geniet ervan, kleine kinderen zijn snel groot
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Iedere papa koestert de momenten dat men zijn kind in de armen neemt na en werkdag, Wout is zeker geen uitzondering daarmee.
 1. Remco Evenepoel wil plooien met Van Aert helemaal gladstrijken: “Er komt een privégesprek. Het is tijd om dat hoofdstuk af te sluiten”
  Play
  Wielrennen
  61

  Remco Evenepoel wil plooien met Van Aert helemaal gladstrij­ken: “Er komt een privége­sprek. Het is tijd om dat hoofdstuk af te sluiten”

  Remco Evenepoel heeft zijn programma voor komend seizoen bekendgemaakt. De kopman van Quick.Step-Alpha Vinyl start in de Ronde van Valencia en zal hoogstwaarschijnlijk de Vuelta betwisten. Opvallend: op de persdag van zijn ploeg kwam hij ook terug op het akkefietje tussen hem en Van Aert. “Er is nooit ruzie geweest tussen ons”, vertelde hij.