Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik heb een medaille, maar 't is het verkeerde kleurtje”: Tim Merlier moet genoegen nemen met brons op EK wielrennen

EK WIELRENNENSoms moet je in een spurt gewoon je meerdere erkennen: Tim Merlier was sterk in de spurt aan de Odeonplatz in München maar Fabio Jakobsen en Arnaud Démare waren nog sterker. De Oost-Vlaming moest zo genoegen nemen met brons op het EK wielrennen. “Het verkeerde kleurtje," sakkerde hij.

22 reacties

 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Fabio heeft op 20 meter 5 fietslengtes genomen op Merlier , erop en erover ….te snel voor Merlier.
 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Tim kan volgend jaar knechtje spelen voor Fabio!
 • Jeannine Vervoort

  2 maanden geleden
  Bedankt voor ons land toch een bronzen medaille te behalen.kop niet laten hangen en op naar volgend jaar voor een nieuw Europees kampioenschap
 • Marnix van ryckeghem

  2 maanden geleden
  De Belgen hebben de overwinning voor Jacobsen klaargelegd.
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Reageert alsof hij er dicht bij was Jakobsen was gewoon veel sneller punt, ook als Tim in zijn wiel zat ging hij er nooit over gaan, Merlier is nogal vaak een slechte verliezer.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.