"Ik denk niet dat ik ooit zo snel ben bovengeraakt": Wuyts en Boonen over de indrukwekkende explosie van Van Aert die op de Kemmel iedereen naar huis reed

Wuyts & BoonenDoor de historische zege van Biniam Girmay in Gent-Wevelgem raakte ze wat ondergesneeuwd. Maar de machtsontplooiing van Wout van Aert tijdens de laatste beklimming van de Kemmelberg was evenzeer indrukwekkend. Dat bewijzen de beelden (zie boven) en de cijfers.

39 reacties

 • Staf Van den Eynde

  1 jaar geleden
  Al deze reacties van die, die waarschijnlijk nog nooit op een koersfiets gereden hebben. Het zijn allebei kampioenen WvA en MvdP. Supporter voor je favoriet maar heb respect voor zijn tegenstander en breek zijn prestaties niet af.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Gilbert Geldof, mogen we nog fan zijn van wie we zelf willen. Als WvA wint zeggen ze dat hij de beste is en als hij niet wint zegt men dat ze voor hem niet reden. Remenber het wk in Leuven.
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat ik er ooit zo snel boven ben geraakt, zegt Boonen. Da zal ni, da koereurke Booine kon zelfs gien molshoepke oep.
 • Katrien Delange

  1 jaar geleden
  Waarom zou een Belg niet voor een Nederlander mogen supporteren? We moeten toch ook niet allen van bijvoorbeeld Belgische muziek houden? Ik vind Van der Poel super sympathiek, beleefd en een klasse renner.
 • Sophia de smet

  1 jaar geleden
  Wout is onze beste eendagsrenner dat we ooit al gehad hebben ! Laat ons hopen dat hij zondag gespaard blijft van pech. Denk dat er zondag veel om hun moeder gaan roepen als hij vertrekt