Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik dacht, laat ik het maar proberen”: Alexander Kristoff wint Scheldeprijs na late solo

WielrennenAlexander Kristoff heeft op een atypische manier de Scheldeprijs gewonnen. Op de kasseien van de Broekstraat, op zeven kilometer van de streep, sprong Kristoff weg uit een groepje met onder meer Jasper Philipsen, Tim Merlier en Edward Theuns. Fabio Jakobsen en Arnaud De Lie speelden geen rol van betekenis. Het duo miste al vroeg in de koers de slag na een waaierfestival. Voor het eerst in zeventien jaar werd de Scheldeprijs niet beslist in een massasprint. 

11 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  4 maanden geleden
  Op papier misscien de zwakste Belgische ploeg , maar wel de beste resultaten met minste budget. Proficiat aan de mannen van Hilaire
 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  Heel verdiend. Ik dacht dat Merlier voor Philipsen moest rijden? Niet gezien. Dus dikke proficiat voor Kristoff. Die probeert tenminste nog wat, en met succes.
 • Florent Marien

  4 maanden geleden
  Deze man is zeker een voorbeeld voor Belgische zogenaamde vedetten. Meer dan verdiend man.
 • Watcher

  4 maanden geleden
  hebben ze bij Alpecin dan geen afspraken in dit soort situaties? de mannen in de volgwagen hebben hun werk niet gedaan, zij moeten beslissingen nemen
 • SONJA VAN DE VELDE

  4 maanden geleden
  Proficiat aan de winnaar Kristoff.
 1. Vrijdag gaat de Ronde van Spanje van start: schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  24

  Vrijdag gaat de Ronde van Spanje van start: schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.