AFP/PN
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP/PN

Huisanalist Tom Boonen ziet Van Aert en Pogacar verder domineren in deze Tour: “Wout heeft de heldenstatus bereikt”

Tour de FranceNegen ritten gereden, tien dagen ver. Deel 1 van de Tour de France 2022 is geschiedenis. Tijd voor een eerste round-up met huisanalist Tom Boonen. En een blik vooruit. “Wout zal nóg etappes winnen.” En: “Pogacar gaat gewoon zijn plannetje afwerken.”

4 reacties

 • lieve rigo

  3 maanden geleden
  Dat betekent wat als een " een grote wielerheld " zoals hij dat zegt.
 • Ghislain Fourrier

  3 maanden geleden
  Correcte analyse Tom.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Geen speld tussen te krijgen en al netjes met de armen over elkaar gelijk Michel...
 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Van Aert is een topper maar de rest zijn ploeg zijn wieltjeszuigers ! Ik kon het gisteren niet meer aanzien, profiteurs zijn het !
 1. “Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoonscherm en verklaart opvallend zegegebaar
  Play
  WK Wielrennen
  40

  “Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoon­scherm en verklaart opvallend zegegebaar

  Onze man in Australië, Stijn Vlaeminck, had een verrassing voor Remco Evenepoel (22). Een kort videogesprek met het thuisfront - met verloofde Oumi en ouders Patrick en Agna. Evenepoel toonde zijn medaille. De ogen blonken, de kusjes volgden. “Dit is puur geluk, hé.” Evenepoel verklaarde ook nog zijn opmerkelijk vingertje op de mond wanneer hij over de meet reed. Volgende zondag wordt Evenepoel gehuldigd op de Brusselse Grote Markt.