Mohoric wijst naar zijn fiets en de ‘dropper seatpost’.
Volledig scherm
PREMIUM
Mohoric wijst naar zijn fiets en de ‘dropper seatpost’. © Photo News

Huisanalist en fietsenhandelaar Niels Albert onderschat voordeel van ‘dropper seatpost’ niet, maar: “Een slechte daler heeft er niks aan”

Milaan-SanremoIn zijn Bike Store in Tremelo gaan ‘dropper seatposts’ voor mountainbikes vlot van de hand, zegt onze huisanalist/fietsenhandelaar Niels Albert. Dankzij Matej Mohoric zorgt het technisch snufje nu ook op de weg voor een revolutie. “Je moet natuurlijk wel een stukje kunnen dalen. Anders heeft het geen zin.”

6 reacties

 • Sander van Schoonhoven

  4 maanden geleden
  Van Aert plakt in het wiel van Pogacar waardoor Pogacar verliest. Precies dat je Eduard daar niet over hoort. Want als Van Aert het doet is het slim.
 • patrick isenborghs

  4 maanden geleden
  Eduard Vanderheyden stopt toch met u onzin man , vdp was de enige die zijn duit nog in het zakje gedaan heeft. Op de andere die niets gedaan hebben hebt u nooit geen commentaar.
 • Eduard Vanderheyden

  4 maanden geleden
  Vdp plakt in het wiel van Wout. Precies dat er maar 1 renner is die hij viseert.
 • Franky Stevens

  4 maanden geleden
  Van de Poel is derde geworden op zweet van een andere dan durf hij nog lef hebben voor te zeggen t'zat er meer in.
 • Nico LAuwaert

  4 maanden geleden
  pogacar, kan, wil niet volgen en VDP stopt er ook mee, Wout reageerd wel en probeerd goed en snel, maar niemand wilde helpen, VDP is nog liever 2de dan beetje helpen vroeger was ik voor VDP en Wout maar VDP heeft dit al vaak gedaan met Wout.
 1. Onze analist Tom Boonen ziet geen graten in de spurtmanoeuvres van Sagan en Van Aert: “Groot verschil tussen wringen en kwakken”
  Play
  PREMIUM
  Tour de France
  11

  Onze analist Tom Boonen ziet geen graten in de spurtma­noeu­vres van Sagan en Van Aert: “Groot verschil tussen wringen en kwakken”

  “Volkomen onterecht het gebaar van Sagan richting Van Aert”, aldus onze analist Tom Boonen. “Hij hoefde toch niet braafjes in het midden van de weg te blijven rijden? Een sprint is een sprint, hé. Eraan deelnemen houdt sowieso altijd gevaar in.” Daarnaast kijkt Boonen met fierheid terug op de Tourstart van de Belgen. “We dicteren mee de wet. Trots om Belg te zijn.”